TEDAŞ ekipleri Gülcihan’da keşif yaptı

tedas kesif
Geçtiğimiz günlerde gazeteniz GÜNEY’in de gündeme taşıdığı Gülcihan’daki düşük voltajlı elektrik sorunu sonrası, TEDAŞ ekiplerinin Gülcihan Köyü’nde keşif yapıp, turizm işletmecilerinden ve belde sakinlerinden sorunla ilgili bilgi alması, Gülcihan ve havalisinde heyecan yarattı.
6-7 şubat 2014 tarihlerinde yerel medyaya konu olan Gülcihan’daki elektrik sorunu için ek trafo ya da yeniden enerji nakil hattı isteyen apart otel, kafeterya, market ve gazino işletmecileriyle, yöre sakinleri TEDAŞ ekiplerinin keşif ve inceleme çalışmalarından memnuniyet bildirdiler.
Konuyla ilgili yeniden görüş beyan eden işletmeciler “TEDAŞ ekiplerinin geçtiğimiz günlerde Gülcihan da elektrik sorunuyla ilgili keşif yapmaları bizleri memnun etti. Kesifin devamı gelmeli. Düşük voltajlı enerji sorunumuz yeni turizm sezonu başlamadan sonlandırılmalıdır. Konuya oldukça duyarlı davranan Hatay Valimiz Sayın Celalettin Lekesiz’e, Arsuz Kaymakamı Sayın Fatih Baysal’a, Hatay İl TEDAŞ Müdürlüğü’ne, konuyu gündeme taşıyıp, konuyu yerel gündeme taşıyan İskenderun, Arsuz ve Hatay medyasına teşekkür ediyoruz. Sayın Valinin, Sayın kaymakamın ve il TEDAŞ Müdürlüğü yetkililerinin konuyla ilgilerinin, takiplerinin devamını diliyor, elektrik sorunumuza önce geçici ardından da kalıcı çözüm istiyoruz. Sağlıklı, normal voltajlı, kesintisiz elektrik biz Gülcihan sakinlerinin hakkı” diye konuştular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.