Esnaflar bir çatı altında

esnaf kahvaltısı (1)
Her ay bir esnaf odası tarafından verilen sabah kahvaltı toplantısı gelenekselliğini sürdürüyor. Bu ayki toplantının ev sahipliğini ise İskenderun Şoförler Odası Başkanlığı gerçekleştirdi.
Şandır Yörük Çadırı’nda gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Emniyet müdürü Cengiz Başer, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez ve esnaf odası başkanları katıldı.
Toplantıya ev sahipliği yapan İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, “Her ay bu tür toplantının yapılması tüm esnaf odaları için çok önemli. Hepimiz hem ihtiyaçlarımızı tartışıyoruz hem de, fikirlerimizi bir birimizle paylaşıyoruz” dedi. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ise, toplum olarak birlikte olmanın her zaman bizleri bir birimize daha iyi bağladığını dile getirdi. Müdür Başer bu konuda emeği geçenlere teşekkür ederek, Ayrıca toplum destekli polislerimiz ile esnaf odalarının birlikte gerçekleştirdiği projemiz halkımızın yararına çok önemli oldu. Her fırın kendi iş yerinde durumu iye olmayan vatandaşlarımız için ekmek kutusu yapıldı. Bundan sonra esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın destekleriyle herkes ekmeğini taze ve rahat bir şekilde yiyecek” ifadelerini kullandı. açıklamasını yaptı.
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, “Esnaflar halkımızın çoğunluktaki sesidir. Bu konuda her zaman bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Geleneksel olan bu toplantıların olumlu sonuçlarını aldığımızı düşünüyorum” dedi. İskenderun Kaymakamı Hasan Özyigit ise, Gerçekten göreve geldiğim günden bu yana yapılan esnaf odası toplantılarına katılmaya çalışıyorum ve çok mutlu oluyorum. Birliğimizin her zaman böyle olması gerekiyor. Esnaf zaten paylaşmasını bilen bir düşünceye sahiptir bu nedenle İskenderun da bulunan esnaflar her zaman paylaşımdan yanadır” diye konuştu.
Son olarak İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı Sıtkı Akın da söz alarak, “Bu toplantılar beni gerçekten çok mutlu ediyor. Hepimiz aynı çatının altındayız. Bu birliğimizi kimseye bozdurmadan daha da güçlendirmemiz lazım” Kimseye fırsat vermeyelim” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.