Merhum Hacı Şerif Tosyalı rahmet ve dualarla anıldı

mevlit3
Dört yıl önce aramızdan ayrılan Tosyalı Ailesi’nin değerli büyüğü Hacı Şerif Tosyalı’nın ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okutuldu. Tosyalı Holding’in temellerini atan Merhum Hacı Şerif Tosyalı, aramızdan ayrılışının 4. yıldönümünde bir kez daha saygı ve rahmetle anıldı. Merhum Hacı Şerif Tosyalı, herkesin dostu ve saygın kişiliğiyle insanların sevgisini kazanan bir yapıya sahipti.
Binlerce insana istihdam kapısı olan Tosyalı Holding şirketlerinin büyüyüp kök salmasında yapı taşı olan ve çalışmayı ibadet sayan Merhum Hacı Şerif Tosyalı için Belen Tosyalı Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif huşu içinde dinlendi. Mevlid-i Şerif’e Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Yönetim Kurulu Üyeleri, M.Fatih Tosyalı, E.Ayhan Tosyalı, Tosyalı Holding İcra Kurulu üyeleri Şerif Tosyalı, Ayhan Akın, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun İlçe Eski Müftüsü Remzi Yavuz, Tosyalı ailesinin yakınları, sevenleri, dost ve akrabaları, Tosyalı Holding çalışanları ile birlikte kalabalık halk topluluğu katıldı.
Hatay İl Müftüsü ve Belen Tosyalı Camii İmamı ve müezzinleri tarafından okunan ilahiler ve dualarla Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın ruhu bir kez daha yad edilirken, Mevlid-i Şerif’te duygu seli yaşandı. Pek çok katılımcının hüzünlendiği Mevlid-i Şerif’te ilahilerle süren program, dualarla son buldu.

Önceki İçerikİskenderun Gençlik Merkezi büyülüyor!
Sonraki İçerikKaymakam Hasan Özyiğit; ‘Anneler toplumun temel taşıdır’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.