Kaymakam Hasan Özyiğit; ‘Anneler toplumun temel taşıdır’

kaymakam anne
Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında derneğin yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bilgiler veren Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, dernek tarafından yapılan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.
Toplumun her ferdinin bir anne tarafından yetiştirildiğine vurgu yapan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, toplumun temel taşının anneler olduğunu, bu manada toplumun salahiyeti, kalkınması ve kültür durumunun anneler tarafından belirlendiğini ifade etti.
“Cennet’in dinimizde alınabilecek en büyük ödül, gidilebilecek en uzak hedef olduğunu belirten Kaymakam H.Hasan Özyiğit; “Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’in “Cennet annelerin ayakları altındadır” mealindeki hadisin ifadesinde anlaşılacağı üzere; evlatların annelerine karşı göstermeleri gereken saygıya işaret edilerek, bu manada annelerimize itaat etmek ve saygı göstermek cennetin önemli bir anahtarı olduğunu dile getirdi.
Türk Anneler Derneği İskenderun Şubesi yönetim kurulu üyelerince; Kaymakam H.Hasan Özyiğit tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü çok memnun kaldıklarını ve kaymakam Özyiğit’in güzel fikir, düşünce ve hitabıyla güne çok mutlu başladıklarını ifade ettiler.

Önceki İçerikMerhum Hacı Şerif Tosyalı rahmet ve dualarla anıldı
Sonraki İçerikBülent Özer; “AK Parti İskenderun’da tarih yazacak”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.