Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak, iddialı geliyor..

buluttepe muhtar
BULUTTEPE’Yİ ‘AK’ GÜNLER BEKLİYOR!

Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak, başarılı, genç ve dinamik kişiliğiyle dikkat çekiyor. Buluttepe Mahallesi’nde sevilen bir isim olan Velik Ak, ‘Buluttepe için el ele’ sloganıyla başarılı bir çalışma ortaya koyuyor.
Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak, çocuk parkı olmayan mahallede çocuklar için eğlenebilecekleri bir parkın konuşlanması için gayret sarfedeceğini söyledi. Yerel idarecilerle sık sık istişare halinde olacağını söyleyen Ak, “Çocuklar bizim herşeyimiz. Onların rahatça ve güven içinde vakit geçirebilecekleri bir parkı Buluttepe’ye kazandıracağım. Ayrıca uyuşturucu illetine karşı mücadele içinde olacağım. Bu kapsamda faaliyetlerimizi artırıp, spor komplekslerinin mahallemize taşınmasını sağlayacağım. Gençleri kahve köşelerinden kurtarmak öncelikli görevim olacaktır. Sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesine katkı sunacağım” diye konuştu.

MUHTAÇ AİLELERE YARDIM
Buluttepe Mahallesi Muhtar Adayı Velit Ak; Devlet’in, yardıma muhtaç ailelere yaptığı yardımların eşitliklik ve hakkaniyet ölçüsü içinde yapılması noktasında kararlı bir tutum izleyeceklerini hatırlatarak, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Muhtar olmam halinde, yardımlar adaletli bir şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Buluttepe’de altyapı yok, su ve yol sorunu yaşanıyor. Böylesine önemli meselelerin çözümü için var gücümle çalışacağım” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.