Orhan Gezgin Kahveciler Esnaf Odası Başkanı oldu

oda kongre
İskenderun Kahveciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti.
İskenderun Esnaf Odaları Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.Toplantıda, esnaf oda başkanları ve esnaflarla selamlaşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genel kurul toplantısının hayırlı ve başarılı olması temennisinde bulundu.
Esnafın ahilik kültüründen geldiğini, her zaman esnafın yanında olunduğunu, sert davranılmadığını, çağdaş batı ülkelerdeki gibi otokontrolün odalarla sağlandığını vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Esnafımızın toplumda ne kadar önemli bir yeri olduğunun her zaman bilincindeyim. Esnaf, hem toplumun nabzını tutan, hem toplumla birebir her şeyi paylaşan ve yaşayan, ahilik kültüründen olan insanlardır” diye konuştu.
İskenderun Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmaz Kurt ise yaptığı konuşmasında, odayı yükseltmek ve iyi yerlere getirmek için ne gerektiyse yapıldığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Divan başkanlığını Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat’ın yaptığı olağan genel kurul toplantısına Orhan Gezgin’le tek liste halinde gidildiği, İskenderun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Yılmaz Kurt’un aday olmadığı ifade edildi.
oda kongre1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.