TÜRK EĞİTİM SEN 5. OLAĞAN GENEL KURULUNU TAMAMLADI

tes kurul

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Üst Kurul Delegeleri Ahmet Akça, Yaşar Gürakan ve Yavuz Selim Yanık, Türk Eğitim Sen 5. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, Türk Eğitim Sen 5. Olağan Genel Kurulu’nun 1-2 Şubat 2014 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde gerçekleştirildiğini aktardı.

Akça, “Yapılan Genel Kurul sonucunda İsmail Koncuk başkanlığındaki yönetim kurulumuz güven tazeleyerek 4 yıllığına tekrar yetki aldı. Eğitim camiamıza hayırlı hizmetlere vesile olur inşallah” dedi.

Genel başkan ve yönetim kuruluna başarışlar dileyen Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, “Mardin’den, Batman’dan, Muş’tan, Edirne’den, Samsun’dan ve Hatay’dan yurdumuzun en ücra köşelerinden gelip oy kullanan irade beyanında bulunan delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Delege arkadaşlarımızın katkıları ve coşkusu bizleri ziyedesi ile mutlu etmiştir. Kıbrıs’tan, Azerbaycan’dan, Kosova’dan, Makedonya’dan, Kırgızistan’dan ve Özbekistan’dan katılan eğitim temsilcilerinin katılımları ve sendikamız ile ilgili söylemleri bizleri gururlandırmış, Türk Dünyası adına umutlarımızı artırmıştır. Genel kurulumuzun eğitim camiasına, ülkemize ve Türk Dünyası’na ve de insanlığa hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Önceki İçerikNazım Culha; “Arsuz’u bütünleştireceğiz”
Sonraki İçerikNefes kesen tatbikat!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.