Fransız kozmetik markası Memo’nun duygulara fısıldayan kokuları, Beymen Zorlu Center’da!

Clara ve John Molly tarafından 2007 yılında kurulan Memo’nun duyulara hitap eden ayrıcalıklı parfümleri Türkiye’de ilk kez ve sadece Beymen Zorlu Center’da satışa sunuluyor.

Farklı coğrafyalardan elde edilen esanslarla tasarlanan özel parfümlerle adından sıkça söz ettiren marka, yarattığı 11 özel koku ile parfüm sektörü içerisinde hızla yükselmeye devam ediyor. Parfüm tutkunlarına alternatifler üreten marka “Hedef yolculuğun kendisidir” mottosuyla yeni deneyimler vadediyor.
Memo, sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle kullanıcılarını egzotik kokular ve farklı duygular arasında gizemli bir seyahate davet ediyor. “Quartier Latin” ve “Luxor Oud”, Memo’nun renkli dünyasına hareket katmak için tasarladığı en yeni kokular arasındaki yerini alıyor.

“Lalibela”, “Manoa”, “Siwa”, “Inle” ve “Jannat” gibi markanın imzası haline gelen diğer ünlü parfümler ise dünyanın farklı noktalarına ve kültürlerine göndermelerde bulunan kendine özgü kokularıyla markanın özgür ve maceracı tavrını ortaya koyuyor.

Türk moda ve perakende sektörünün lider markalarından Beymen, Beymen Zorlu Center’daki 500 metrekarelik kozmetik departmanında, dünyaca ünlü markaların cilt bakımı, makyaj ve parfüm koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor. BEYMEN Zorlu Center Kozmetik departmanı, Türkiye’de özel olarak satışa sunduğu Memo, Editions de Parfums Frédéric Malle ve Juliet Has a Gun gibi parfüm markalarını güzellik tutkunları ile buluşturuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.