Muhammed Çetin AKP’den istifa etti

Muhammed Çetin AKP’den istifa ederken hukukun serbest kalması karşısında sessiz kalmak mümkün değil. Birçok arkadaşımın da aynı şeyi yapacağını göreceksiniz dedi.

AK Parti’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin, istifasını açıkladı.

BU BİR İNTİHARDIR
Bu bir intihardır. Millet 2 şey anlar. Ya senin de o yolsuzluklarda ismin vardır. Hiç kötü niyet yok. O da ayağa kalktı, 20-30 kişinin duyacağı şekilde ‘’O savcı ya da hakim 10-15 senelik arkadaşım. İzmir’de liman hadisesi başlayınca ‘kimler tutuklanacak isimler ver’ dedim. Savcı da olur mu öyle şey dedi. O arkadaş da ‘biz arkadaşız versene dosyayı’ diyor. Bu cevaba kızıp o tweeti attım’’ dedi herkesin içinde.

İÇERDE HAZIMSIZLIK VAR
Hiç kimseyle temasım yok. İçerdeki hazımsızlığı biliyorum. Çoğu kişi rahatsız. İçerde konuşulur. Yakında bu insanlar patır patır dökülür.
O soğuk günlerde ayaklarım üşüdü, 2 gün rapor aldım. Sandılar ki ben haşhaşi konuşmasından sonra gidiyorum. Baktım burada iyi olamıyorum. Uçağa bindim İstanbul’a gidiyorum. Bir indim bir sürü arama olmuş. Beni göremedikleri için tahmin etmişlerdir dedim arayanlara. Biraz sonra Emre Uslu aradı. Ben de o da ABD’deydim. Oradan tanışıyoruz. Habertürk ve TRT’de geçiyor dedi. Parti ciddiyeti varsa önce beni ararlar dedim. Danışmanımı aradım. Hocam yok böyle bir şey dedi. Akşam 17.05’de iki arkadaşın dilekçesi var diye haber geldi. Bu akşam da istifa edeceğim. O 3-5 yandaşa istifa edecek diye haber geliyor ben hiçbir şey açıklamadan.

muhammedcetn

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.