Beymen’den Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri…

Beymen, Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleriyle bu özel günü sevdiklerine daha anlamlı kılmak isteyenlerin yardımına yetişiyor. Son yılların yükselen trendi aksesuarlar bu sene de sevgililer gününde ilk tercihler arasında yer alıyor; Dannijo kolye ve küpeler, alcozer yüzükler ve Isabel Marrant takılar alternatiflerden bazıları.

Tory Burch’ün birbirinden şık desenli ve rengarenk cüzdan ve göz alıcı elbiseleri, Stella Mc Cartney clutch ve cüzdanlar, Charlotte Olympia esprili gece çantaları, Gianvitto Rossi seksi stletto’lar, Beymen Collection’ın feminen tasarımları ve ACADEMIA’nın form, renk ve desenleriyle dikkat çeken modelleri moda’yı takip eden kadınlar için ideal hediyeler oluyor. Dekorasyon tutkunları için mutlu tasarım felsefesi ile öne çıkan PİP Studio kupa ve fincanlar aşk’ı günün her saatine taşıyor.

Erkekler için Sevgililer Günü hediyesi alternatifleri arasında, Tateossian’ın şık bileklikleri, Marc Jacobs’ın kaşmir yün karışımı atkıları, Smythsons’ın cüzdan ve deri aksesuvarları, Beymen Collection ve Vanities’in birbirinden farklı kravatları, Dents’in deri eldivenleri, Stetson’ın yün tweed kasketleri ve New Era’nın spor kasketleri yer alıyor.

Sevdiğine parfüm hediye etmeyi tercih edenler için ise sadece Beymen Zorlu Center’ da satışa sunulan Editions de parfums Frederic Malle, Juliet Has a gun ve Creed gibi niş parfüm markalarından arasından seçim yapmak mümkün.
beymn

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.