Sue İşletme Dekorasyon Oyunu

Her insanın kendine göre bir zevki vardır. Atalarımızındı söylediği gibi “Zevkler ve renkler tartışılmaz”. Zevklerimiz hayatta belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz duygulardan birisidir. Gittiğimiz her yerde karşımıza çıkarak yaşantımızı kolaylaştırmaya katkı sağlar. Evlerimizde, arabalarımızda, iş yerlerimizde odamızda ve hayatımızdaki birçok yaşam alanında zevklerimiz doğrultusunda yaptığımız tasarıma Dekorasyon denir.

Sitemizde sizlerin de seveceğinizi düşünerek açtığımız Dekorasyon.Oyunu.com.tr kategorimizde bu olayın birçok örneğini bulabilirsiniz. Burada kimi zaman bir oda tasarlarken kimi zaman ise değişik bir spor arabaya kendi tarzımızı yansıtarak Modifiye yapabiliriz. En kaliteli uygulamalarda en iyi eşyaları kullanarak yaptığınız tasarımları ölümsüzleştirmek için onların resimlerini çekebilir hatta yazıcılarınızdan çıktılarını alabilirsiniz. Kendinize has bir çiftlik tasarlamak ve oradaki hayvan eşya ve benzeri gibi objeleri dilediğinizce yerleştirip bir şeyler üretme yeteneğinizi geliştirmek istiyorsanız burada fazlasıyla güzel vakit geçirebilirsiniz. Hatta burada yeteri kadar vakit geçirdikten sonra tasarladığınız iş yerini faaliyete geçirmek için isletme.Oyunu.com.t kategorisine uğramanız gerekli.
Burada bulunan uygulamalarda hayallerindeki saçlara kavuşmak isteyen insanların geldiği kuaför dükkânlarını, güzel yemekler yapan bir lokantayı, araba tamiratı yapan bir tamirhaneyi, insanlara hizmet vermeye çalışan bir şantiyeyi ve hatta yazın kavurucu sıcaklarında insanları serinletmek amacıyla tezgâh açıp dondurma satmaya çalışan bir emektarın işyerini işletme görevini üstleneceğiz. Dekorasyon ve işletme denilince akla ilk gelen kahramanlarımızdan olan Sue’yi hepinizin tanıdığını tahmin ediyoruz. Sue.Oyunu.com.tr bağlantısına tıklayarak rahatça gidebileceğiniz kategorimizde Sue isimli karakterin Dekorasyon ve işletme içiren uygulamalarının tadına bakabilirsiniz.

En güzel uygulamalara kendinizi kaptırdığınız anda gözlerinizi bilgisayardan ayıramayacak zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayacak ve hatta asla bu oyunların başından kalkmak istemeyeceksiniz. Örnek olarak kendinize açtığınız bir kuaför salonunu önce koltukları tezgâhları ve diğer eşyaları kendi istekleriniz doğrultusunda tasarladıktan sonra burayı halka hizmete açarak müşterilerinizin iş yerinize gelmesini beklemeye koyulacaksınız. Hemen ardından ilk gelen müşteriyle birlikte bize para kazandırmaya başlıyoruz. Paralarını aldığımız insanlara para karşılığında istedikleri saç modelini veya gerekli bakımları yapıp onları mutlu bir şekilde yollamak için elimizden gelen her türlü hizmeti sunmalıyız.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.