Silahlı Hedef Vurma Dövüş Oyunu

Günümüzde gelinen teknolojiyle beraber aklımıza gelebilecek her türlü sektörde fazlasıyla gelişme gösteriyoruz. Bu gelişmeleri tetikleyen en önemli unsur ise insanoğlunun çeşitli ihtiyaçları oluyor. Kimi zaman olumlu yönde olan bu ihtiyaçlar kimi zaman ise olumsuz yönde olarak insan hayatını tehlikeye atıyor. Devletlerin birbirlerine üstünlük sağlama amacıyla ürettiği silahlar tanklar savaş uçakları bunlardan sadece bir kaçı.

Yaşantımızdan örnek alınarak üretilen birçok oyunun bulunduğu sitemizde gezinirken burada bulunan Silah.Oyunu.com.tr kategorisine bir göz atmadan geçemezsiniz. Burada bulunan uygulamalarda bazen eski bir altı patlar silahıyla düşmanlarımıza meydan okuyor, bazen rakiplerimize korku salan bir bazukayla onlara dehşet saçıyor bazen de hiç kimsenin beklemediği anlarda taramalı tüfeğimizle onlarca hatta yüzlerce düşmanı öldürerek savaşlar kazanabiliriz.

Silahımız ne kadar kaliteli güçlü ve kullanışlı olursa olsun hayatımızın her yerinde olduğu gibi yine olay bizim kendimize has yeteneklerimizi kullanmamıza bakıyor. Düşmanlarımızı öldürmek için kullandığımız silahlarımızın neredeyse hepsini bir nişan mekanizması vardır. Kimi insanlarda doğuştan gelen isabet ettirme yeteneği bazılarında ise biraz eksiklik gösterir. Bu yeteneğinizi geliştirmek, üzerine bir şeyler koymak hatta çeşitli antrenmanlar yapmak isterseniz Hedef.Oyunu.com.tr adı altında kategorimize girerek buradaki çeşitli uygulamalarla eğlencenin doruk noktalarına ulaşırken aynı anda kendinize has yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rakibinizi öldürmek isterken ona silah doğrulttuğunuzda son derece soğukkanlı olmalısınız ve bütün bunları yaparken onun dikkatini dağıtıp ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor. Karşınızdaki düşmanın bir sonraki hamlesini doğru tahmin ettiğiniz sürece rakiplerinize her türlü üstünlük sağlayabilirsiniz ve bu her ortamda aynıdır asla değişmez. Silahsız kaldığınız ortamlarda düşmanlarınızın gözünü korkutmak için dövüş yeteneklerini sergilemelisiniz. Aslında askerlerin ve savaşçıların yeteneklerini en iyi sergiledikleri zamanlara tanık olmak isterseniz onları dövüşürken izlemeniz gerekir.

Tıpkı Dovus.Oyunu.com.tr kategorisinde olduğu gibi her oyunun, her askerin, her savaşçının ve her insanın kendine has dövüş tarzı bulunmakta. Kimileri ağırlıklı olarak kendisini korumaya çalışıp rakibine zarar vermeden onu etkisiz hale getirmeye çalışırken kimileri ise rakiplerine ölümcül darbeler indirerek düşmanını etkisiz kılar. Sizde bu konuda neler yapabileceğinizi görüp aynı anda bu konuda kendinizi geliştirmek istersiniz oyunlarımıza bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.