Ninja Strateji Savunma Oyunu

Merhabalar oyun sever arkadaşlarımız. Bir ortamda Ninja lafı geçtiğinde hepimizin kafasında şekillenen belirli başlı kelimeler vardır. Uzak doğuda Ninja yetiştirmek için kurulan okullara genç yaşta verilen çocuklar burada yaşam ve ölümün arasındaki ince çizgide eğitilerek hayatta nelere değer verip nelere verilmeyeceğini iyice anlarlar.

Giyinişleri, tarzları, kullandıkları silahlar, taktik ve stratejileri diğer bütün dövüş sanatlarından farklı olan kahramanlarımızı daha iyi anlayabilmeniz sağlamak için sitemizde açtığımız Ninja.Oyunu.com.tr kategorisine bir göz atıp burada bulunan çeşitli uygulamalarda doya sıya eğlenmenizi tavsiye ederiz. Burada bulunan oyunlarda kedilerin köpeklerin ölümcül savaşçıların ve daha birçok değişik canlının Ninjalık yaptığını göreceksiniz. Burada hoş vakit geçirirken zamanın nasıl akıp gittiğinin farkına varamayacak, hatta bilgisayarınızın başından kalkmayı asla istemeyeceksiniz. Burada eğlenirken farklı zevkler yaşayabilmek ve değişik uygulamaların tadına varabilmek için Ninjaların en iyi kullandığı özelliklerinden birisi olan Savunma.Oyunu.com.tr kategorimize atlayabilirsiniz.

En az Ninja kadar zevkli olan, gerilim aksiyon ve heyecanın doruk noktalarına ulaştığı kategorimizdeki bu oyunlarda kimi zaman bir sarayı, şatoyu, evi, köyü, ülkeyi kimi zamanda ailemizden sevdiğimiz insanları korumakla görevli olacağız. Savaş taktiklerimizi kullanırken rakiplerimizi bir daha karşımıza çıkmaya cesaret edemeyecek şekilde korkutmalıyız onları. Ok yay bıçak kılıç tüfek taramalı silahlar kalkanlar ve benzeri kullandığımız aletlerin hangisinde usta isek onun üzerine yoğunlaşarak kendimizi geliştirmeliyiz. Sadece savunmadan ibaret olmayan savaşlarda korumamız gereken bölgelerde görevimizi gerçekleştirirken aynı zamanda bizi sıkıştıran düşmanlarımızı başımızdan savmak için çalışmalara gireceğiz. Yoğun saldırı altında olduğumuz kötü kalpli düşmanlarımızı geri püskürtmek için çeşitli Stratejiler kullanacağız.

Bu sistemin en güzel örneklerini görmek, öğrenmek ve uygulamak için Strateji.Oyunu.com.tr kategorimize bir bakmalısınız. Eski çağ uygarlıklarının ve yeni taktiklerin kullanıldığı savaş taktikleri konusunda bilgi sahibiyseniz buradaki uygulamalarda hiçte zorluk çekmeyeceksiniz. Bunun tam aksine rakiplerinize kolayca üstünlük sağlayabilirsiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla korku saldığımız düşmanların karşı atağa kalmasına aman vermeden sürekli darbeler indirmelisiniz. Savaş sonlarında ise açık ara farkla alt ettiğiniz rakiplerinizden kalan ganimetleri toplayarak ordunuzun güçlerini artırabilir yeni silah ve ekipmanlar ekleyebilirsiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.