CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş:
HER İLÇEYE BİR BÜYÜK PROJE İLE TÜM HATAY’I KUCAKLAYACAĞIZ

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, köy ve ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Savaş bu kapsamda Hassa ilçesine bağlı Bintaş, Çınarbaş, Salmanuşagı, YukarıKarafakı ve Çakalbökü köylerini ziyaret etti.
Köylüler CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ı, davul zurna ve tezahüratlarla karşıladı. Hatay’ın Büyükşehir ile daha da güzel olacağını belirten Başkan Savaş ; “Beş yıl Antakya için çalıştık. Son halini herkes biliyor. Bu yaptığımız çalışmaları şimdi Hatay’ın her köşesine eşit bir şekilde uygulayacağız.’’ dedi.

‘’Her İlçeye Büyük Bir Proje’’

Her ilçenin sorunlarını bildiklerinin altını çizen CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, “Bir buçuk yıldır plan ve projeleri hazırlıyoruz. Biz Büyükşehir’i kazandıktan altı ay sonra çalışmalara başlıyoruz. Normalde iki yıl sonra başlar çalışmalar. Biz deneyimliyiz belediyecilikte. Her ilçeye de büyük bir projemiz hazır bunu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız’’ dedi.
lutfuss

‘’2500 Toplantı Yaptık’’

Hatay’da huzuru sağlamak için çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Savaş ; “Huzurun sağlanması için birlik ve beraberliğin pekişmesi için çalışmalar yürüttük. Bugüne kadar 2500’e adet toplantı yaptık. Hatay’ın sorunlarına çözüm aradık şehrimize öncelikle huzur ve hizmet için çalıştık. Antakya’ya gidiyorsunuz değişikliği fark ettiniz. Biz bu çalışmaları Hatay’a yamak istiyoruz. Bizleri ağırladınız hepinize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
‘Bayrağımızı Kimse Bizim Kadar Savunmadı’
Bu seçim sürecinde keskin ayrılıklar yaratmak isteyenlerin “seçimi Cumhuriyet Halk Partisi kazanırsa Hatay’a Esad bayrağı dikileceği” yönündeki konuşmaları da değerlendiren Başkan Savaş; “Bu memlekette bayrağımızı kimse bizim kazar savunmadı.Bu bayrak için canımızı feda ederiz.Bu tür söylemler partiyi ve beni yıpratma adına yapılıyor fakat Hataylılar bu oyunu da bozar” diye konuştu.
Köy ziyaretinde Başkan Savaşa Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili Hasan Akgöl , Hassa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilat Başkanı Talat Ergüneş ve Köy muhtarları eşlik etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.