Halıların Hijyen Özellikleri

Binlerce yıllık kullanım tarihiyle, en eski ve kullanışlı araçlardan biri olan halılar, özellikle kültürümüzle özdeş özelliklere sahiptir. Dünyaya Mezopotamya bölgesinden yayılmış olan halılar, yaşam alanları için birçok katkı sağlarlar. Çeşitli özelliklere sahip olarak üretilmekte olan günümüz halıları, farklı yaşam alanlarına özel olarak farklı özellikler taşımaktadır. İleri teknolojinin sağladığı avantajlarla üretilmekte olan günümüz halıları, her türlü yaşam alanında dekoratif görselliğin yanı sıra, hijyen ve yalıtım gibi birçok başka katkılarda sağlamaktadır.

Kullanım alanı itibariyle periyodik olarak temizliğinin yapılması gereken halılar, şehirleşmiş günümüz yaşantısında temizlenme konusunda oldukça büyük sorunlarla karşılaşmamıza neden olmaktadır. Ancak tüm zorluklarına karşın halıların en az altı aylık süreçler içerisinde, mutlaka gerekli temizliklerinin yapılması, yaşam alanlarının hijyen düzeyi için çok önemli bir konudur.

Ataşehir Halı Yıkama Fabrikası, İstanbul’ un geneline halı yıkama hizmeti sunmakta olan kuruluşumuz Ataşehir ve yakın bölgelerine hizmet sunmakta olan şubesidir. Özel tesislerde ve ileri teknoloji ürünü özel ekipmanlar aracılığıyla, yeni nesil bir halı yıkama hizmeti sunmakta olan Ataşehir Halı Yıkama Fabrikası, sektörde uzun süreli var olmanın getirdiği birikim ve tecrübelerini, yine çağın sürekli olarak gelişmekte ve değişmekte olan tüm teknolojik ve kavramsal gelişmelerini yakından izleyerek, farklı ve yeni nesil bir hizmet anlayışı geliştirmiştir.

Kadıköy bölgesine hizmet sunmakta olan diğer bir şubemiz olan Kadıköy halı yıkama, diğer tüm şubelerimizde olduğu gibi, üst düzey müşteri memnuniyeti oluşturmak için yapılandırılmış alanlarında uzmanlaşmış teknik personel ve ileri teknoloji ürünü ekipmanlar aracılığıyla hizmet sunmaktadır.

Çağımızın gelişmiş teknolojisi ile farklı özelliklere sahip olarak üretilen halıların temizliği sırasında, dokunma özelliklerine göre farklı hijyen malzemeleriyle temizlenmeleri bir ön şarttır. Titizlikle ele aldığımız bu konunun yanı sıra, tamamen organik hijyen malzemelerinin kullanılmasıyla, bakteri ve alerjenlerin tamamen ortadan kaldırılması sağlanmaktadır.  Halı, koltuk, yorgan ve benzeri ürünleri talebiniz doğrultusunda yerinde veya tesisimize nakil ederek özel ekipmanlar ve uygun temizlik malzemeleri ile hızlı ve ekonomik koşullarla temizlemekte olan firmamızın, sektör tecrübesine güvenebilirsiniz. Kesintisiz olarak hizmet vermekte olan çağrı merkezimize bıraktığınız hizmet talepleriniz en kısa süre içerisinde cevaplandırılmaktadır.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.