TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU’NDA ÖDENEK SORUNU

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu, tüm ülke genelinde başta İşitme Engelliler 1.Lig olmak üzere diğer liglerde mücadele eden futbol takımlarının deplasman ücreti, harcırah ve ödenek sorununu birkaç haftadan bu yana karşılamamasından ötürü, bu ligde mücadele eden takımların oynayacağı maçlar sorun çözülünceye kadar ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1.Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı yöneticisi Nizamettin Gür konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye genelinde liglerde mücadele eden futbol takımlarının yöneticileri olarak sorunun çözümü için Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu yetkilileriyle görüşmek üzere Ankara’dayız.

işitme eng.fedYapacağımız görüşmeler sonrasında durum netleşecek. Yerel destek anlamında bir sorunumuz yok. Sağolsun Sayın Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş bizlere tüm imkanları seferber etmiş durumda. Ancak Federasyon ülke genelinde İşitme Engelliler futbol takımlarına fon olarak sağladığı deplasman ve harcırah giderlerini birkaç haftadır ödeyemiyor. Diğer illerde birçok kulüp takımı yerel noktada destek bulamıyor. Bu yüzden ligimiz geçici olarak ertelenmiş durumda. Türkiye genelinden birçok takımın yetkilileri olarak Federasyonla yapacağımız görüşmelerden sonra durum netleşecek. O yüzden geçtiğimiz hafta sonu Van deplasmanında oynayacağımız maç ertelendi. Sorunun en kısa zamanda çözülmesini umut ediyoruz.” dedi.

Başarılı temsilcimiz Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Federasyon tarafından ödenek sorunu yüzünden ligler ertelenmeden önce 1.lig 4.grupta 19 puanla averajla 3.sırada yer alıyordu. Ligde lider Diyarbakır’ın 21, ikinci Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın ise yine 19 puanı bulunuyor

Önceki İçerikİşsizlik ödeneği nasıl ve ne kadar sürede alınır?
Sonraki İçerikHomend Antakya Belediyespor : 64 – İstanbul Üniversitesi : 69
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.