Ömer Salih Erol; “Tüm Bel-Sen kamu çalışanlarının öncü sendikasıdır”

tümbelsen2

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Tüm Bel-Sen Hatay Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısına katıldı. Belediye Yemek Salonu’nda düzenlenen genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Olağan genel kurul toplantısına, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Genel Başkanı Ömer Salih Erol, üyeler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tüm Bel-Sen Hatay Şube Başkanı Müfit Cihnioğlu, “Sendikalar gücünü tabanından ve üyelerinden alırlar. Üye sayısı ne kadar çok, ne kadar kaliteliyse yönetim de bir o kadar güçlü ve bir o kadar kaliteli oluşur” dedi.

Toplantıda yaptığı konuşmasında, Türkiye genelinde 42 şubelerinin bulunduğunu belirten Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, “Tüm Bel-Sen kamu çalışanlarının öncü sendikasıdır. Tüm Bel-Sen ilklerin sendikasıdır” diye konuştu.

Yaptığı konuşmasında Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, elele ve bir arada olmanın, bilinçli bir şekilde ülkemize sahip çıkmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bugün Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara uğramıyorsak bunu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, devrimlerine ve ilkelerine borçluyuz. İlkelerine dört elle sarılmalıyız” dedi.

Belediyelerin halkın birebir ihtiyacının karşılandığı ve halkla iç içe olan kurumlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek,  “Halk çok önemli. Halka hizmet etmek çok önemli. Belediye çalışanları olarak sizler halkla birebir, yüzyüze olan çalışanlarsınız. Vatandaş birebir ihtiyacında, elektrikte bile belediyeyi arıyor. Neredeyse beşikten mezara her türlü hizmeti vatandaş belediyeden bekliyor. Vatandaş geldiği zaman birebir empati yapın. Halkın yerine koyun kendinizi. Halkı ne kadar kucaklayabilirsek, ne kadar içiçe olabilirsek halk bizleri o kadar benimseyecektir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.