Lütfü Savaş: Önceliğimiz huzur ve hizmet

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’ın önceliğinin huzur ve hizmet olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Payas’ta bulunan Lütfü Savaş, CHP Payas İlçe Teşkilatı ile Payas Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde Hatay’ın bir bütün olduğuna dikkat çeken Savaş, bu birlikteliğin sağlanması için çaba sarf edeceklerini söyledi.

İlk olarak CHP Payas İlçe Teşkilatını ziyaret eden Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacak kişinin öncelikle objektif olması gerektiğini söyledi. Devam eden Antakya Belediye Başkanlığı görevi boyunca herkesi kucaklayan bir anlayışta olduklarını belirten Savaş, “Bu anlayışla Hatay’ın sorunlarına çözüm aradık. Gördük ki şehrimize öncelikle ‘huzur’ ardından ‘hizmet’ lazım. Antakya’da çok iyi işler başardık. Hatay içinde aynı şekilde çalışmak için hazırız.” dedi.
lutfupayas

CHP Payas Belediye Başkan Adayı Tuncer Süner ise Hatay kamuoyunda her şeyin belli olduğunun altını çizerek; “Hatay’da kan değişikliğine gerek yok. Sayın Başkanımız Lütfü Savaş hizmet yoluna devam edecek. Ama Payas’ın kan değişikliğine ihtiyacı var” dedi.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, Payas Organize Sanayi Bölgesinde ise Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Akkatoğlu ve üyeler tarafından kapıda karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Akkatoğlu, ‘’Adaylığınıza çok sevindim. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Açık konuşayım aldığım bilgi Başkan Savaş’ın bu yarışta önde olduğu yönünde.” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.