Lütfü Savaş: Hatay’ı birlikte yöneteceğiz

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dur durak bilmeden çalışıyor. Halkın ayağına giden Savaş, hafta sonu Payas’ta gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı. Son olarak Kara Cami ve Yenişehir mahallelerinde halkla bir araya gelen Savaş aynı tablo ile karşılaştı.
Toplantılarında her zaman halk ile iç içe olmanın önemine vurgu yapan Savaş, “Seçim sokaklarda kazanılır, halkın ayağına giderek halk ile birlikte hareket ederek, kazanılır. Bizler her zaman halkımızın yanındayız ve halkımızın hizmetkârı olmak için yollara düştük. Hatay’ın artık kaybedecek zamanı yok. Rabbim nasip eder, sizler oylarınızla destek olursanız; Hatay’da mahalle mahalle dolaşan, sorunları gören, hal hatır soran bir belediye başkanı olmak istiyoruz. Halktan kopuk, halkın ihtiyaçlarını bilmeyen, tepeden inme belediye başkanı sizlere çok şey kaybettirir. Biz insanların ulaşabileceği, sorunlarını rahatlıkla anlatabileceği bir belediye başkanı olmak için aday adayı olduk. Belediyeyi sizlerle birlikte yönetmek için aday adayı olduk. Hislerimizle değil, aklımızla oy kullanmaya gidelim.” dedi.

Bu mücadelenin Hataylı hanımlar ve gençler sayesinde kazanılacağını belirten CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş; “30 Mart seçimlerini kazanmak istiyorsak hanımlara ve gençlere çok iş düşüyor’’ dedi.
CHP Payas İlçe Teşkilatı ile Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşlik ettiği ev ziyaretlerinde vatandaşların sorunları teker teker ele alınarak çözümler üretildi.

Ak Parti Mucur Belediye Başkan aday adayı Ömür Toker, gençler, yaşlılar ve esnaflarla buluşarak sorunlarını dinliyor ve Mucur’un gelişim değişim projelerini anlatıyor.

lutfuev

Chp’nin Ev Ziyaretleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, Payas Cumhuriyet Halk Partisi’nin organize ettiği ev ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Payas chp ilçe yönetimi ile her akşam mahalle mahalle gezerek ev ziyaretleri yapıyor.
Payas chp ilçe yönetimi ve Hatay Cumhuriyet Halk Partisi millet vekili Mevlüt Dudu ile Kara Cami mahallesi ve Yeni şehir Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştirdi. Samimi bir havada geçen ziyarette vatandaşın sorunlarını dinledi ve çözümler üretildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.