Tamamı Antakya Belediyesi Erkekler Voleybol Altyapı Sporcularından Oluşan Atatürk Lisesi Genç Voleybol Takımı Gaziantep’te Birinci Oldu

Liselerarası Voleybol Genç Erkekler Bölge Grup Birinciliği müsabakaları 3-8 Ocak tarihlerinde Gaziantep’te yapıldı. Turnuvaya ilimizi temsilen Antakya Atatürk Lisesi Genç Erkekler Voleybol takımı katıldı.

Aynı zamanda Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı’nın altyapısını oluşturan ve tamamı Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol sporcularından oluşan Atatürk Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, Gaziantep’te düzenlenen Liselerarası Voleybol Genç Erkekler Bölge Grup Birinciliği müsabakalarında 10 takım arasında birinciliği elde ederek ilimizi adına önemli bir başarıya imza attı.
Antakya Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımı altyapı Antrenörü Bülent Since yönetimindeki Atatürk Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, bu sonuçla birlikte 19-23 Ocak 2014 tarihinde Kırşehir’de düzenlenecek olan “Türkiye Liselerarası Genç Erkekler Voleybol Yarı Final Müsabakaları’na” katılmaya hak kazandı.

Şubat ayında başlayacak Voleybol Genç Erkekler kulüp müsabakaları öncesinde tecrübe kazanmayı sürdüren ve Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı altyapı sporcularından oluşan genç oyuncular gelecek adına ümit vaad ediyor.
sampiyontakim
Genç Erkekler Voleybol Takımı’nın, Gaziantep’te düzenlenen Liselerarası Voleybol Genç Erkekler Bölge Grup Birinciliği müsabakalarında, 10 takım arasında birinciliği elde ederek ilimizi adına önemli bir başarıya imza atmasından dolayı gurur duyduğunu belirten Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, aynı zamanda Antakya Belediyesi Erkek Voleybol Takımı altyapısını oluşturan sporcuları ve antrenör Bülent Since’yi kutladığını, Kırşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Liseler arası Genç Erkekler Voleybol Yarı Final Müsabakaları’nda başarılarının devamını dilediğini belirtti.
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde 17 farklı spor branşında yüzlerce sporcuya hizmet verdiklerini ve imkan sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Savaş, ” Gençlik Spor Kulübü çatısı altında bulunan sporcularımız, hem kentimizi hem de ülkemizi başarı ile temsil ediyorlar. Sporcularımızın bu başarılarından kıvanç ve gurur duyarken, spora ve sporcuya verdiğimiz emeklerin karşılığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm antrenörlerimizi ve sporcularımızı başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Sporcularımızın elde ettiği başarılar bizler için gurur kaynağı oluyor. Gençlerimizin başarılı sonuçlar almasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlik Spor Kulübü bünyesinde yüzlerce sporcumuz çeşitli branşlarda verdikleri mücadele ile başarılı sonuçlar elde ediyor ve kentimizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Tüm takım ve sporcularımız ile gurur duyuyorum.” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.