Mavi’den Berlin Çıkartması

Mavi’nin Berlin çıkartması bu yıl daha da renkliydi! Berlin Moda Haftası kapsamında düzenlenen Stylight Fashion Blogger Awards ve sonrasında kapılarını açan Bread&Butter’a Mavi modası ve etkinlikleri damgasını vurdu.

Mavi, Stylight Fashion Blogger Awards’da…

Mavi, Berlin Moda Haftası kapsamında ilki düzenlenen Stylight Fashion Blogger Awards’da “Best Style Fashion Blog” ödülünün sponsoru oldu. Dünyaca ünlü moda blogger’ı it-girl ‘The Blonde Salad’ Chiara Ferragni ile Alman aktör Raúl Richter’in sunduğu etkinlikte dört kategoride ödüller dağıtıldı. 13 Ocak’ta gerçekleşen yarışmaya, Avrupa’dan 750 blogger katıldı. Mavi’nin, 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunu ilk kez mini bir defileyle izleyenlere sunduğu bu özel gecede blogger Dulceida, “Best Style Fashion Blog” kategorisinin birincisi olarak, Mavi’nin ev sahipliğinde bir İstanbul seyahati kazandı.
maviberlin
“Bread&Butter”da Mavi rüzgarı
Mavi, modanın merkezi Berlin Bread&Butter fuarında sunduğu 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla, ziyaretçilerin ve dünya basınının ilgi odağı oldu. Sürprizleriyle her zaman ses getiren Mavi, “Old Yellow” sanatçılarının yönetiminde gerçekleştirilen şehir temalı “Tattoo-DIY” tasarım atölyesiyle fuarın en renkli markaları arasında yer aldı. Mavi modası fuar alanından açık hava reklamlarına da yayılarak, dünyanın en önemli moda fuarlarından Bread&Butter’a 12. kez damgasını vurdu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.