Mario Boks Maçı Oyunları

Küçük çocukluğumuzun kahramanı olan mario yıllardır hiç değişmeden aynı şekilde durmakta. İlk televizyon atarilerinde prensesi kurtarmak için sizinle birlikte giriştiği mücadele eğlence dolu sahneler herkesin hafızalarındadır rahatlıkla.

Küçük sevimli yapısı ile herkesin gönlüne taht kuran marionun yıllardır prensesle mutlu günlerin peşinde olmaları bütün oyun severler tarafından kabul görülmüş ve sempati kazanmıştır. Fakat kötü canavarların sürekli mutluluklarını bozmak istemesi marionun sinirli bir hal almasını ve savaşçı bir özelliğe kavuşmasını sağlamıştır.  Oyunların birçok ana konusu ise prensesi kurtarmak üzerine kurulmuştur.

Uzun ve zorlu maratonlardan kurulan parkurlarda prensesi kurtarmak için çeşitli bölümleri bitirmek zorlukları aşmak zorundasınız.  Siz oyun severlerin yardımı ile marioyu prensese kavuşturma anındaki mutluluğu görmek herşeye bedel diyebiliriz.  Mariooyunu.com.tr sitemizde ise kesinlikle mario ile hazı9lanan birçok oyun mevcuttur. Sadece prensesi kurtarmak üzerine değil mario ile birlikte futbol oyunları balon patlatma oyunları araba yarışları gibi oyunlarla zamanınızı kolayca çok güzel geçirebileceksiniz.

Sitemizin içindeki oyunlar kapsadığı alana göre kategorilere ayrılmıştır.  Mario ile birlikte oynamak istediğiniz oyunları bu kategorilerden seçebilme imkânına sahipsiniz.  Araba oyunları kategorisinde mario ile birlikte yapacağınız araba yarışlarının rallilerin yanı sıra bilindik araba yarışları oyunları da bulunmaktadır.  Mario oyunlarının genel oyunlara da hitap ettiği çok açık bir şekilde görülmektedir. Ateş ve su oyunları kategorisinde ise hem mario hem de diğer sevilen kahramanlarımızdan olan ateş ve su karakterlerinin ilerlemeli ve zor parkurlu oyunlarına yer verilmiştir. Mario oyunları bölümünde ise yeni teknoloji ele alınarak güzel parkurlar en iyi silahlar ve üç boyutlu oyunlar mevcuttur. Tamamen mario oyunlarından oluşan bölümümüzde gelişmiş oyunları bulabileceksiniz.  Bu şekilde mario ile yepyeni parkurlarda maceraların peşinden koşacak ve zamanınızı güzel geçirebileceksiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.