İNGİLİZCE KURSU İÇİN SON BAŞVURU 24 OCAK’TA

Antakya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren HATMEK’te (Hatay Mesleki Eğitim Kursu) birçok farklı branşta kadınlara, öğrencilere ve katılım göstermek isteyen tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz kurslar tam hızıyla devam ediyor.

Bünyesinde Web tasarımı kursu, Günlük İngilizce Konuşma kursu, On Parmak Bilgisayar Yazımı kursu, Gümüş Takı Tasarımı kursu, Moda Tasarımları Kursu, El Sanatları, Organik Pamuk Dokumacılığı kursu, kara kalem, taş mozaik ve grafik-tasarım kursları bulunan HATMEK’te faaliyete başladığı Kasım 2012’den bu yana 1500’e yakın kursiyer eğitim gördü.
Antakya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılan kurs ve çalışmalarda Halk Eğitim Merkezi’nin tecrübeli eğitmenleri ve gönüllü hocalar kursiyerlere tecrübelerini aktarıyorlar.
HATMEK’te aralıksız devam eden kurslardan biri olan Ücretsiz İngilizce kursunda yeni dönem kayıtlar devam ederken, kursun son başvuru tarihi 24 Ocak olarak belirtildi.

Başvuruların ardından Pazartesi-Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftanın üç günü yapılacak İngilizce kursları saat 09.00-12.00 saatleri arasında HATMEK kurs sınıflarında düzenlenecek.
İngilizce ve diğer tüm kurslara dileyen tüm vatandaşların müracaat edebileceği ifade edilirken, başvuru esnasında kimlik ve öğrenim belgesi fotokopisinin gerekli olduğu, daha detaylı bilgi için Antakya Belediyesi HATMEK’in 214 07 82 nolu iletişim telefonu arayarak bilgi alınabileceği vurgulandı.
Antakya Belediyesi HATMEK kurs binası Ayşe Fitnat Hanım Caddesi Stadyum yanı eski Cumartesi Pazarı Antakya Semt Pazarı Kompleksi bünyesinde yer alıyor.
Hatmek Kursları (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.