Ateş ve Su Tapınakları

Merhaba değerli arkadaşlarım daha önce sitemizin kategorileri arasında 1.sini yüklediğim Ateş ve Su 2 Oyununu sizlere sunmak amacında burada bulunmaktayım. Son zamanların en beğenilen uygulamalarından birisi haline gelen ve yaş grubu ayırt etmeden gençlerin ve çocukların sevilen kahramanı haline gelmiştir. Bilgisayar başında internet âleminde zaman geçirmek amacıyla iki kişi olarak oynayabileceğiniz en güzel çalışmalardan bir tanesi diyebiliriz.

Zaman kaybetmeden sizlerde başlamak istiyorsanız sizlerle paylaştığımız bağlantımıza giriş yaparak ‘PLAY’ butonuna tıklayarak başlayabilirsiniz. Bildiğiniz üzere diğer bölümlere göre biraz daha mantıkla hareket etmeniz gerekecektir. Mavi olan ‘Suyun’ kontrolleri için ‘W’, ‘D’, ‘A’ tuşlarını, Kırmızı ‘Ateşin’ ise ‘Yön Tuşlarını’ kullanarak hareketlerini sağlayabilirsiniz. Suveates.com sitemiz oyunları arasında en beğenilen serisi olarak kayda geçen bu uygulamamızda ilk etapta yapmanız gerekenleri size anlatacağım. Başladığınızda ilk olarak bir ışınların içinde bulunmaktasınız. İkisini de oradan çıkararak önünüzde bulunan engeli açacaksınız. Açtıktan sonra kare bir küpü yukarıdan gelen ışınlara koyarak diğer tarafa yansıma yaptırarak diğer bölümü de açacaksınız. Bunları yaparken bir yandan elmasları da toplamanız gerekiyor.


Bilindiği üzere hangi renkte elmaslar var ise onunla toplamanız gerekiyor. En ufak yapılan hata tekrar baştan oynamanızı gerektirir o yüzden söylediklerime kulak assanız sizler için daha iyi olacaktır. Daha sonra çizelgeyi çevirerek tam çaprazında bulunan yere getirip aşağıda bulunan kısmı açarak yine kapılarına götürüp geçeceksiniz. Diğer bölüme geçtiğinizde yine aynı şekilde bütün kolları açarak elmasları toplayıp kapalı olan yerleri açıp gidebilmeniz için kolaylık sağlayacaksınız. Bir o tarafa bir diğer tarafa geçmeniz gereken yerler olacaktır. Birbirinden zorlu bölümlerin sizleri beklediğini söylemek istiyorum. Çok memnun kaldığınız takdirde kesinlikle diğer sitelerde arayış içerisine girmeden Ateş ve Su 3 oyununu da sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.