FEDERAL ZEKA OYUNU

Son zamanların en iyi kaçış oyunlarından bir tanesini zekaoyunu.com.tr sitemiz ile oyun zevkinize sunduk. Stratejik planlar yapmanız gereken zekânızı fazlasıyla kullanmanız gereken ve doğru hamlelerle ilerleyebileceğiniz bir oyun. Oyunun konusuna geldiğimizde, yanlış ihbarlar sonucu akıl hastanesine yatırılan üç dostumuz bu hastanede arkadaşlık kurarak kaçmaya karar veririler. Her ne kadar deli olmadıklarını akıl hastası olmadıklarını anlatsalar da bir türlü kimse anlamak istemez bu dostlarımızı.

Bunun üzerine haklı bir şekilde son çareyi kaçmakta bulurlar ve bu konuda siz oyun severlere de çok fazla bir şekilde yardım ve görev düşmektedir. FEDERAL ajanlardan üç sıkı dost her ne olursa olsun buradan gitmek zorundalar çünkü gün geçtikçe deli olduklarına kendileri bile inanmaya başlamışlardır. Siz oyun severler için ise hafıza oyunları kesinlikle bu dostumuzun yanında olacağınızdan hiç şüphe yok. Kroki ve bina planı o kadar açık verilmiş ki bütün yönlendirme ve planlama yapma sizin elinizde. Bir tanesini kaçırırken yakalatsanız bile üçü de aynı anda dayak yemekten kurtulamıyor.

O yüzden çok dikkatli olmalısınız ve planınızı iyi yapmalısınız bu dostlarımızın size fazlasıyla ihtiyacı var. Yakalandığınız anda olacakları hiç düşünmeyin bizde söylemeyelim oradaki görevlilerin neler yaptığını anlatmak bile kötü. Ki bu dostlarımız tamamen normal insanlardır akıl hastalıkları kesinlikle yoktur. Alındıkları gece sinirden kendilerini ifade edemedikleri için bu durumdadırlar. Dedektif oyunları haklarıdır tamamen. Şimdi tamamen oyuna konsantre olmalısınız oyun başlamadan önce uzaktan yakınlaştırma uzaklaştırma yaparak görevli katlarını belirlemeli onların olmadıkları yerden giriş yapabilmek için doğru hamleler yapmalısınız. Çok fazla vakit kaybının bir anlamı kesinlikle yok. Zekâ oyunu oynamayı kafaya koyan dostlarımıza siz oyun severler destek olmak düşer. İyi oyunlar

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.