Mania Çiftlik Oyunu

Aile çiftliğinde çalışmaya hazır mısınız? Çiftlikte her işe bakmakla yükümlüsünüz. Hayvanlara bakmalı, tarlanıza sebzeler ve meyveler ekerek onları beslemeli ve satmalısınız. Ektiğiniz mahsullere düzenli olarak bakmak zorundasınız. Mahsullere bakmadığınız takdirde çürüyebilirler ve malzeme olarak maddi kayba uğrayabilirsiniz.

Malzemelerinizi alırken ucuz fiyata almalı, nesneleri satarken de pahalıya satarak kar elde etmeliyiz. Uygulamada birkaç karakteri birden kullanmanız gerekiyor. Kuyu başında duran karakteri kullanarak mahsuller için su çıkartmalı, tarla başında duran karakteri kullanarak ekme biçme işlemlerini yapmalı, bisikletli kahraman ile de satış işlemlerini yapmalısınız. Mania Çiftlik uygulamasında elinizi oldukça hızlı tutmalısınız. Ne kadar hızlı bitki yetiştirirseniz görevleri o kadar kısa sürede yetiştirmeniz mümkün…

Görevleri kısa sürede halletmeniz sizlere ekstra kazanç sağlayacaktır, bu Bonus kazançlardan ziyade daha fazla skor elde etmeniz de mümkündür. Temasında Farm Frenzy Oyunlarını barındıran bu uygulamada kısa sürede büyük bir çiftlik oluşturabilir ve servet sahibi olabilirsiniz. Çiftliğinizde bulunan malzemeleri görmek için ( Sağ Alt ) tarafa bakmanız gerekiyor. Sağ alt tarafta ekebileceğiniz mahsuller ve malzemeler bulunmaktadır… Kazandığınız ücretleri görmek için ise ( Sol Alt ) köşeye bakmanız gerekiyor. Sol köşede bulunan paralar ve ücretler ile kendinize daha fazla malzeme almanız da mümkün… Tarlaya ne kadar fazla mahsul ekerseniz o kadar yüksek ücretler de kazanırsınız. Ciftlikoyunu.com.tr sitesinde oldukça popüler olan ve her yaş grubuna hitap eden bu mükemmel uygulamada dilediğiniz gibi eğlenebilir ve bu serüven de sizlerde boy gösterebilirsiniz. Etap sonunda sıralamaya girmek için isminizi yazmanız gerekiyor. Bu sayede arkadaşlarınızı geride bırakarak birinci olmanız da mümkündür. Bu ayrıcalıklı ve grafik olarak oldukça kaliteli olan uygulamada sizlere şimdiden iyi eğlenceler ve başarılar dileriz arkadaşlar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.