DORA İSİM BULMA OYUNU

Herkese selamlar özellikle çocukların severek izlediği çizgi film karakteri olan bu sevimli kahramanın artık oyunlarını da sizler mutlu olabilesiniz diye yüklemiş bulunmaktayız. Bugün sizlere Dora Oyunu sitemizden harika bir oyunu tanıtacağım. Dora İsim Bulma Oyunu adı verdiğimiz bu güzel uygulamaya sizlerde başlamak için link adresimize giriş yapmanız gerekiyor. Oyunu açtığınızda yüklenmiş ise karşınıza çıkan pencereden ‘PLAY’ butonuna tıklayarak sizlere Dora bir resim gösterecek ve o fotoğrafın İngilizce kelimesini söyleyecektir. Yalnız kötü kalpli tilki oraya gelerek harflerin yerlerini tüm dağıtacaktır.

Çizgi filmde de sürekli kötülük düşünen bu tilkinin oyununu bozmak ise size kalıyor. Tamamen kontrolleri ‘Mouse’ ile sağlayacaksınız. Bozulan kelimeleri tekrar bir araya getirmeniz gerekiyor. Hem eğlenecek, hem İngilizceniz genişleyecek ve hatta hafızanız kuvvetlenecektir. Çünkü ilk gördüğünüz resmin yazılarını aklınızda tutmaz iseniz asla oyunu tamamlayamazsınız. Fotoğrafın yazılarını tamamladığınızda bir üst seviyeye geçiş yapacaksınız. Her seviye sonrasında oyun birazcık daha zorlaşacaktır. Ama hafızanız kuvvetli olduğu sürece hiçbir problem yaşamayacaksınız çünkü hemen bileceğinizi umuyoruz. Sizlere tek tek kelimelerin de İngilizcesini söyleyecektir. Resimde görülen örneğin; araba yani İngilizce kelimesi ‘CAR’ ama tilki geliyor ve harfleri havaya savurduğunda diğer kelimelerle karıştığı için siz onları tek tek bulmanız gerekiyor.

Bu şekilde tüm seviyeleri geçerek kötü kalpli hayvanın yaptıklarını yanına kar bırakmamak tamamen sizlerin kontrolündedir. İlk başlarda sadece 3 harfli kelimeler göstermektedir lakin bu ilerledikçe sayıda artış gösterecektir. 4, 5, 6 diye ilerleyecektir. Bakalım sizler kaçıncı kelimeye kadar ilerleyebileceksiniz. En güzel Dora Oyunlarını sizler için kategorimize eklemiş bulunmaktayız. Çocuklarımızın zarar görebileceği hiçbir oyunu bulamazsınız. Hepsi de hem eğlendirecek hem de onlara bir şeyler katmak için yapılmış uygulamalardır.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.