3D Ultimate Crisis

Merhaba arkadaşlar. Ben 10 hayranlarının yüzlerini biraz da olsa güldürmek için sizlere güzel bir uygulama hazırlamış bulunmaktayız. Sitemiz bünyesinde bulunan birbirinden farklı ve çeşitli Ben Ten Oyunlarını bulabilirsiniz. Şimdi sizlere aktaracağım 3 boyutlu gerçek görselli ve kaliteli bir uygulama olduğunu söylemek isterim.

 

Bu oyunu çalıştırabilmeniz için olarak bilgisayarınızda ‘UNİTY PLAYER’ isimli program eklentisinin kurulu olması gerekmektedir. Aksi takdirde açılmayacak ve açılmama sebebi de bu yüzdendir. Sizlere paylaştığım bağlantıya tıklayarak direk sitemizde yüklü olan yere geleceksiniz. Oradan ‘Oyunu Başlat’ sekmesine tıklayarak hemen 3D Ultimate Crisis Oyunu nu bilgisayarına yükleyeceksiniz. Daha sonra ekranda belirlenen ‘PLAY’ sekmesini işaretleyip başlayacaksınız. Size saldıracak olan iskelet kafaların hepsini öldürmeniz gerekiyor. Aksi takdirde onlar size vura vura öldürecektir. Zaman geçtikçe daha güçlü rakiplerle boy ölçüştüreceksiniz. Karakterinizi hareket ettirmek için ‘Yön Tuşlarını’ kullanacaksınız. Atak yapmak için se ‘Z’ ile normal yumruk ve tekme atacak, ‘X’ tuşuyla güçlü darbe vuracaksınız.

3doyun‘C’ ile ateş edeceksiniz. Onları öldürdükçe puanlar kazanacaksınız. Kullandığınız hareket tuşlarından her hangi birine 2 kez üst üste bastığınızda düşmanların ortasında kalmış iseniz sizi aniden biraz ileriye doğru ışıklandıracaktır. Bu şekilde hepsine atak yaparak seviye atlayıp daha güçlü hale gelecek ve yeni yetenekler öğrenerek yepyeni hareketler yapabilirsiniz. Örneğin: ilk açılacak hareketlerden bir tanesi zıplayarak yere sert yumruk vurma. Bu rakiplerinize değerse çok fazla canlarını götürmektedir. Bu hareketi yapabilmeniz için ’Z + X + Z’ tuşlarına sırasıyla basarak ‘COMBO’ yapmış olacaksınız. Bunun gibi yanı sıra bir sürü daha özel güçler zamanla açılacaktır. En güzel Ben Ten Dövüş Oyunları oynamak isterseniz de buradan ve ya sitemizden rahatlıkla ulaşmanız mümkündür. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.