Yaratık Avı Oyunu

Dünya üzerinde yayılan enfeksiyon hastalığı sebebiyle yaşadığın şehir tamamen Zombiler tarafından kuşatıldı. Şehirde düzenli olarak sağlıklı hiçbir insan kalmadı, sizin dışınızda! Siz de şehirden yara almadan kaçmaya çalışıyorsunuz… Kaçma işlemi sırasında hiçbir yaratık tarafından saldırıya uğramamalısınız.

Yara aldığınızda zamanla yaratık olursunuz. Kendi aracınızın içerisinde yeterince güvende olacaksınız. Bu güven unsularına rağmen kullandığınız kamyoneti oldukça hızlı kullanmalısın! Hız yaparak yolunuza çıkan yaratıkları ezebilir ve onları yok edebilirsiniz. Gittiğiniz mesafe ve yok ettiğiniz yaratık sayısı kadar para kazanabilir, kazandığınız bu paralar ile kendi aracınızı geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Aracın hızını arttırabilir, ekstra güç yükleyebilir, silah ekipmanı ekleyebilir, Turbo sistemini devreye sokarak hızınıza hız katabilirsiniz. Etaplarda engellerden ve toprak yollardan karşınıza çıkacak olan yaratıklara karşı her an temkinli olmak zorundasınız. Onları yolunuza çıktığı anda ezmeniz gerekiyor… Ezerek kendinize skor üretebilir ve diğer etaplarda oynama hakkı kazanırsınız. Otomobilinizi kontrol etmek için ( Yön İmgeleri ) kullanmanız gerekiyor. Bu imgeler ile kendi aracınızı kontrol edebilir, harika bir sürüş tekniği ortaya çıkarabilirsiniz.

Ateş etme sistemi otomatik olarak devreye girecektir fakat Turbo sistemini siz devreye sokmak zorundasınız. Yaratık Avı oyununda hız ekstrasını devreye sokabilmek için ( X ) tuşuna basmak zorundasınız. Parkurlarda ilerlediğiniz yolları görmek ve ne kadar kaldığını öğrenmek için ( Sağ Alt ) tarafa bakmak zorundasınız. Kamyon Oyunları kategorisinde en sevilen oyun olan bu uygulamada elinizden geldiği kadar savaşmalı, yaratıklara direnmelisiniz. Yaratıkların sizleri öldürmesine ve yakalamasına izin vermemelisiniz. Motoroyunu.com.tr sitesinde bizi takip ederek en güncel, en iyi, en kaliteli oyunları bulabilirsiniz. Sizlere sitemizde başarılar ve iyi eğlenceler dileriz, eğlenceli saatlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.