MODEL ATV

Motor u herkes olduğu gibi çiftçilerde kullanabilir elbette. Üstelik çok hızlı da sürebilir. Üstelik havaya yükseldiğinde aerobik hareketlerde yapabilir. Tam bir MODEL ÇILGIN ATV oyunu diyebiliriz. Babasının verdiği harçlıkları biriktirerek motor alan bu sevimli dostumuz ilk para toplama hâsılatı birleştirme işlemine motorla çıkmanın keyfini sizinle yaşayacak.

Bütün çılgınlıkları bu yolda yaşamak istiyor. Motorun sesini açmayı ters taklalar atmayı havada dönüşler yapmayı. Sırf bu yüzden çok enteresan bir yol seçmiş kendine. Binaların arka tarafı düzgün bir yolken o patikalı yokuşlu koyunlarla dolu bir yol seçmiş. Sizde bu sevimli kahramanımızla bu akrobatik hareketlere şahitlik edebilirsiniz. Hatta birkaç hareket göstermekte sizin üzerinize düşebilir. Bu sayede genç kafa dengi çiftçimizle keyifli dakikalar geçirebilir çok eğlenebilirsiniz. Babasından aldığı izne göre belirli bir saatte evde olması gerek dostumuzun o yüzden kesinlikle zamana karşı yarıştığınızı unutmayın.

Paraları da biran önce bu zaman zarfından önce toplamalısınız. Uçak oyunlarında yola çıkmadan önce size güvendiğini her defasında dile getirdi. Aynı yapıya sahip olduğunuzdan tam bir aksiyon meraklısı konusunda hemfikir olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Yola çıkarken unutmamanız gereken bir olay ise kesinlikle yoldaki koyunlara çarpmamaya dikkat etmelisiniz. Aksi halde eve dönmek ve yeniden yola çıkmak zorunda kalabilirsiniz. On hakkınız var bu konuyla ilgili o yüzden aslında fazlada kasmaya gerek yok hem süre mevcut hem de hak. Bu oyunda hem aksiyon hem de macera boy gösterecektir. Bundan emin olabilirsiniz. Geçtiğiniz yollardaki enteresanlıklar dikkatinizi çekebilir. Motorun tamamen dengesi size ait olduğu için ön tarafa fazla yüklenmeyin motoru direk ayağa kaldırarak dikilebilirsiniz. Sanırım bunu ne kadar yazsak ta kendinizin görmesinde fayda var. Motor oyunları kesinlikle iyi hem de çok iyi eğlenceler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.