Lütfü Savaş, Türk-Alman Kültür Merkezini ziyaret etti

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türk-Alman Kültür Merkezini ziyaret etti. 

Türk-Alman Kültür Merkezi Başkanı ve Doğuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Siper’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ve beraberindeki heyet katıldı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-Alman Kültür Merkezi Başkanı Mehmet Siper, Başkan Savaş’ın görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalardan ötürü memnun olduklarını belirtti.

Türk-Alman Kültür Merkezi Ziyaret (3)

Mehmet Siper konuşmasında şunları söyledi; “Ayırım yapmaksızın hizmet yapan Belediye Başkanı oldunuz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olmanız durumunda da görevinizi layığıyla yapacağınıza inanıyorum. Türk-Alman Kültür Merkezi olarak her zaman, her yerde size destek vereceğiz. Umarım yolunuz açık olur. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler yapacağız” dedi.

Sıcak ev sahipliğinden ve desteklerinden dolayı Mehmet Siper’e teşekkür eden Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise “Hemşerilerimizden Allah razı olsun. Toplumun her kesiminden destek alıyoruz. Bu bizim için en büyük zenginliktir. Gönül rahatlığıyla insanlar arasında gezebiliyoruz. Antakya çok renkli bir şehir. Hatay’ın bütününü korumak, bütünüyle paralel hareket etmek gerekir.” dedi.

Hatay halkı huzur, sükunet ve hizmet istediğini vurgulayan Lütfü Savaş; “Hatay Büyük Şehir Belediyesinin projelerini tamamlamış durumdayız. Biz, en hazır olan adayız. Sosyal barışa katkı sağlayarak makro seviyede Hatay’a hizmet edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Türk Alman Kültür Merkezi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.