ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN ASFALTA HAZIRLIK

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelindeki asfaltlamada hummalı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Ekipler, Esentepe Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde asfalt öncesi malzeme serme ve zemin düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.
Esentepe Adnan Menderes Cad (3)
Antakya Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, cadde de daha önce yaptığı yağmur suyu kanalı döşeme çalışması, Telekom ve Tedaş kurumlarına ait kabloların yer altına alınmasının yanı sıra Doğalgaz boru hattı çalışmalarının tamamlaması sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yolun asfalt çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Asfaltlama çalışmaları kapsamında belediye ekipleri cadde de önce kot düşürme ve malzeme serme çalışması gerçekleştirirken, bu çalışmanın ardından yolda asfaltlama çalışması yapacak ve böylece Adnan Menderes Caddesi alt ve üst yapısı tamamen yenilemiş olacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.