5 belediye başkanından Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tam destek

Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, beş belediye başkanından tam destek geldi. Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ekinciler Beldesinde Süleyman Atahan ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya Ekinci Belediye Başkanı Seyfettin Yeral, Çekmece Belediye Başkanı Dr. Cafer Özenir, Toygarlı Belediye Başkanı Selahattin Kara, Serinyol Belediye Başkanı Mehmet Oflazoğlu, Odabaşı Belediye Başkanı Hasan Tümer, Antakya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Halil Kadife, Çekmece Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

lutfusavas
İlk sözü alan Ekinci Belediye Başkanı Seyfettin Yeral yaptığı konuşmada, Lütfü Savaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olmasını diledi.
30 Mart gecesi Hatay’ın değil Türkiye’nin kaderinin değişeceğini söyleyen Serinyol Belediye Başkanı Mehmet Oflazoğlu, Savaş’a desteklerini esirgemeyeceklerini ve kendisine sonuna kadar güvendiklerini belirtti.
Lütfü Savaş’ın görev süresi boyunca ayrım yapmadan hizmet ettiğini belirten Odabaşı Belediye Başkanı Hasan Tümer de; “Başkan Savaş görev süresi boyunca ayrım yapmadan hizmet etmiştir. Kavaslı çayının Asi nehrine döküldüğü noktada yapılan köprünün inşası sırasında bize büyük destekleri oldu” dedi.
Çekmece Belediye Başkanı Dr. Cafer Özenir ise konuşmasında; “Beş yıllık beraberliğimizde hizmetler ön planda oldu. Amaç burada hizmettir. Küskünlük yok, darılmaca yok. Gün birlik günüdür. Büyükşehirde İşçi Partili olarak CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a destek vereceğiz.” dedi.
Antakya Belediye Başkanı olarak Doç. Dr. Lütfü Savaş ile bugün değil 5 yıldan beri beraber olduklarını hatırlatan Toygarlı Belediye Başkanı Selahattin Kara da yaptığı konuşmada; “Hatay’ın birliği, dirliği, kardeşliği için hep beraber yanındayız. Sayın Başkanımıza aramıza hoş geldiniz diyorum” dedi.
Gecede son olarak söz alan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek başladı.
Göreve başladığı günden buyana Antakya’ya önemli hizmetler ettiklerini söyleyen Savaş; “Antakya’da yağmur yağdığında 2 bine yakın evi su basardı. Gerçekleştirdiğimiz 400 kilometrelik altyapı ile bunların hepsi geride kaldı. Asi Nehrini yeniden şehirle barıştırdık. Tarihi dokusu, yeşil alanları, yolları, parkeleriyle Antakya’nın çehresini değiştirdik. 5 yılda bunları bitirmek gerçekten zordu ama biz hep birlikte zoru başardık.”
Şimdi ise Hatay’ın tüm ilçe, belde ve köylere eşit hizmet götürmek için aday olduğunu vurgulayan Lütfü Savaş; “Mikro seviyede Antakya’da yaptığımız hizmetleri Hatay’da makro seviyeye çıkaracağız. 2,5 yıldır hazırlık yapıyoruz. Geçiş dönemini kısa sürede atlatıp Hatay’a hizmete başlayacağız.” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.