SİLAH ORDUSU OYUNU

Hiç boşuna ümitlenmeyin kalenin ardı mersin değil. Biraz esprili bir giriş oldu ama gülmeye gülümsemeye hepimizin ihtiyacı var dostlar. Ki beyin jimnastiği yapmaya da öyle çünkü biliyorsunuz beyin yorulunca vücudun hiçbir anlamı kalmıyor çünkü mantıklı kararlar veremiyorsunuz. Fakat biz dövüş oyunları gibi oyunları size sunarak beyninizi zihinde tutmanıza yardımcı oluyoruz.

Bu tarz oyunların en büyük amacı budur. Çünkü oyunda hareket etmek için düşünmelisiniz ve düşünürken parlak fikirler üretmelisiniz kesinlikle ve kesinlikle dostlar. Bu sizi zihinde tutmaya fazlasıyla yetecektir. Bazen gazete yazı okumalısınız kesinlikle hatta günde okumalısınız güzel bir söz vardır üç gün gazete veya dergi okumayan bir beyin cümle kurmakta bile zorlanabilir diye işte tamda bu örnekte olduğu gibi. Okuma seviyemizi kesinlikle yükseltmemiz gerek ve yatağımızın baş uçunda bir adet kesinlikle roman olması. Okuyarak ta zekâ seviyemizi yükseltebileceğimizi unutmamalıyız. Silah oyunu arasında asker ordusunu oyunundan bahsedecek olursak tamda bu işlemlere uygun bir oyun ve aynı zamanda yapınıza uygun kahramanlık gösterebileceğiniz bir lider konumuna bürünebileceğiniz de bir oyun.

Çünkü sizin zekânıza ve taktik anlayışınıza ihtiyacı olan bir ülke olduğunu düşünün ve savaşmakla savaşmamak arasında direnen insanlar. Gözü canice dönmüş düşmanlar sizin ülkenizi ele geçirmek için hareket halindeyken elbet teki sizde bunlara göz kapamayacaksınız. Sizin gibi asil zeki ve stratejik bir insana bu yakışmaz zaten hele ki Beşiktaşlıysanız hiç yakışmaz. Asker oyunları hemen başlasın. Doğru yerlere doğru araç ve asker temin ederek ilk gelen atlıları karşılamanın zamanı geldi bile. Çok dikkatli olun ve doğru hamleler yapın bir satranç gibide farklı bir alanda yerini alan Silahoyunları  gibi popüler oyununu düşünebilirsiniz düşünmelisiniz de. Vezir sizsiniz Kale size emanet. Siz bu emaneti kollarsınız iyi eğlenceler.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.