Uğur Fırat güven tazeledi

kuyumcu kongre4

İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası’nın olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. Memo Restaurant’ta düzenlenen toplantıda, başkanlığa yeniden başarılı hizmetleriyle takdir gören Uğur Fırat seçildi.

Esnaf oda başkanları ve esnafların da katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sizler halkın gerçek nabzını tutan arkadaşlarımızsınız. Esnaf ve sanatkarımızın verdiği hizmetin insanların yaşamını sürdürmesinde büyük bir önemi vardır. Onlara, her zaman ihtiyacımız var. Musluğumuz bozulduğu zaman su tesisatçısının ne kadar önemli olduğunu anlarız. Mesleğinde gerçekten ehliyetli ve liyakatlı olan arkadaşlarımızı korumalıyız. Sizler bu konunun önemini en iyi  bilenlersiniz. Esnafımızı temsil ediyorsunuz. Size halkımıza verdiğiniz önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkan Uğur Bey, aynı zamanda meclis üyemiz. Son derece toparlayıcı, gönlünü açan bir insan. Onu kutluyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Esnafın birbirini çok rakip olarak görmeden, etik değer ve tatlı rekabetle davranmasının İskenderun’a da olumlu yansıyacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sizin ahilik kültürünüz var” dedi. Toplantıya katılan esnaflar, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in her zaman esnafa sahip çıktığını ve esnafın yanında olduğunu belirterek, teşekkür ettiler.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Uğur Fırat da yaptığı konuşmasında, görevini her zaman layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Genel Kurul toplantısında, plaket töreni de düzenlendi.

Yapılan kongrede yeni yönetimde başkanlığa Uğur Fırat seçilirken, yeni yönetim ise İsmail Güller, Ali Uygun, Hakan Abacı, Caner Altıneriten, Abdussemet Topçu, Ayhan Türk olarak belirlendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.