GTA ÇANTA YAKALAMA OYUNU

En güzel polis oyunlarının oynandığı siteden herkese merhabalar. Sevgili oyun tutkunları arkadaşlar birçok yeni ve zevkli oyunla karşınıza çıkmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Sizler için devamlı olarak sitemize yeni çıkmış oyunları güncellemeye devam edeceğiz. Bu adreste arayıp da bulamayacağınız oyun çeşidi yoktur. Her türden mutlaka ondan fazla oyunumuz hizmetinizdedir. Oyunlarımızın hepsinin çok kaliteli ve sıradan olmayan oyunlar olduğunu söyleyebiliriz. Bu sefer de sizlere çok fazla heyecanlandıracak güzel ve bir o kadar da eğitici bir oyun hazırladık. Bu oyunumuz GTA OYNA kategorimizin içinde seçeceksiniz.

Gta çanta yakama oyununu seçtikten sonra karşınıza çıkan ekranda oyunu oyna butonunu tuşlayın. Oyunu kısa sürede yüklenecek. Yeni çıkan ekranda çok güzel ve oyunun birinci etabını kendisiyle oynayacağınız güzel ve nostalji mavi renkli bir araba çıkacak. Arabanın hemen yan tarafında bulunan kırmızı renkteki yuvarlak düğmeye çökün ve oyunu birinci etaptan başlayarak oynayın. Asker oyunlarında cesur kahramanınız iş başındadır. Çok müthiş işlere imzasını basan kahramanınız yine çok konuşulacak işleri başarmak bu defa elinizdedir. Aracına binen gta dar alandaki araba parkının içinde, parkın duvarlarına çarpmadan çok hızlı hareket edip inanılmaz manevralar yapıp alanın farklı yerlerine bırakılmış olan çantaları arabayla almaya çalışacak.

Verilen süre içinde istenilen sayıda çanta aldığınızda bir sonraki tura yükselirsiniz. Tur atladığınızda aracınızı da değiştirme şansını yakalamış olursunuz. Arabanızı dar alanda kontrol etmeniz çok zor olsa da bunu başaracağınıza inandıktan sonra mutlaka başarılı olacağınızı göreceksiniz.  Arabanızı klavyenin ok tuşlarının yardımıyla idare edeceksiniz. İçinde birçok değerli takı ve benzeri eşya bulunan çantalar ekrana tek tek çıkıyor. Çıkan çantayı en kısa sürede aldıktan sonra bir sonraki çanta görünmeye başlayacak. Çantanızı kaptığınız gibi içindeki eşyaları hemen arabanıza boşaltın. Şayet etaplarda istenilen sayı kadar çanta alamadığınızda oyunu yeni baştan oynamak zorunda kalırsınız. Hepinize bu eğlence dolu ve güzel oyunda başarılar dil eriz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.