ATEŞ VE SU BOMBERMAN BOMBALA

Ateş ve su oyunları ile harika bir zaman geçireceksiniz. Sitemizi incelediğinizde sadece ateş ve su oyunları tarafından kurulu olmadığını rahat bir şekilde anlayabileceksiniz.  Araba yarışlarından gökyüzü savaşlarına stratejik oyunlardan ilerlemeli oyunlara kadar hepsini rahatlıkla bulabileceksiniz. Oyun dünyasının en son çıkan oyunlarını rahat bir şekilde bularak seçiminizi yapıp oynayabileceksiniz. Oyunların her biri özenle seçilmiş olup içerikleri incelendikten sonra siz oyun severlere sunulmuştur.

Ateş ve su oyunlarının bizzat kendisinin hazırlayıp sunduğu bomberman bombala oyunu oynamanızı tavsiye ediyoruz. Tamamen stratejik hamleler yaparak rakiplerinizi bozguna uğratmak için düzenlenmiş harika bir oyun. Aynı zamanda oyunun bir diğer özelliklerinden bir tanesi ise iki, kişilikte oynanabiliyor olması. Rakibinizi karşınıza alarak ta çok rahat mücadele edebilir ve eğlence dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Kendi oyun dünyasında en son çıkan oyunlardan bir tanesi olan ve atesvesu.gen.tr tarafından sunulan oyuna kaç kişi oynayacağınız seçimini yaptıktan sonra başlangıcınızı yapabilirsiniz. Duvarlarla örülü olan bir alanda yapacağınız bu mücadelede öncelikle rakibinize ulaşabilmek en büyük göreviniz. Duvarların hepsini tek tek dinamit koyup yıkarak rakibinize doğru bir yol izleyebilirsiniz.  Böylece rakibinize adım adım yaklaşmış olursunuz.

Dinamit koyma işlemini S tuşu ile yapın. Otomatik olarak kendisi patlayacaktır. Dinamit yerleştirdikten hemen sonra o bölgeden uzaklaşmalısınız. Patlattığınız duvarlardan çıkan figürleri de toplamanız size farklı özellikler kazandıracaktır. Oyunda küçük kahramanımızı yön tuşları ile istediğiniz yöne doğru ilerletebileceksiniz. Bomberman 2 oyununda en son rakibinizi tuzağa düşürerek yok etmelisiniz. Böylece oyunda bir kademe atlamış olacaksınız. Her bölümde sizi farklı zorluklar beklemektedir. Buda oyuna daha çok dikkat vermenizi sağlar. Hiç zamanınızı kaybetmeden ateş ve su sitesine girerek bu ve buna benzer birçok oyunu oynayabileceksiniz.   Ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu anlamak için çok kısa bir zaman dilimi oyunu oynamanız yeterli olacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.