Kar Canavarı

Buzlarla ve soğuklarla kaplı zorlu bir parkurda göreve hazır mısınız? Bu zorlu parkurda sizin önünüzde ilerleyen otomobilleri ve kar araçlarını geçmelisiniz. Bu araçları geçerek elinizden geldiği kadar bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacaksınız. Bitiş çizgisine giderken yollarda belli başlı hedef araçlar size gösterilecektir… Bu hedefleri yarıştan ihraç etmeli ve yok etmelisiniz. Kendi canavarınızla bu hedeflere vurmalı ve vurarak onları yok etmeniz gerekiyor.

Yok etme işlemi tamamlandıktan sonra tam gaz yarışa dönmeli ve rakiplerinizi eleyerek birinci olmaya çalışmalısınız. Size hedef gösterilmeyen araçlar ile çarpışmaya girmemeli ve kendi aracınıza hasar vermemelisiniz. Hasar aldığınız takdirde hızınız azalır ve tuzaklarla dolu bu soğuk parkurda diğer arkadaşlarınızın gerisinde kalırsınız. Kar Canavarı uygulamasında kendi aracınızı kullanabilmek için ( Yön İmgeleri ) kullanmak zorundasınız! Bu kontroller ile tam olarak aracı yönlendirebilir ve istediğiniz yere ilerleyebilirsiniz. Ani fren ve durma sistemini devreye sokmak için ise ( Space “ Boşluk “ ) tuşunu kullanmanız gerekmektedir.

Bu kontrolü her yerde kullanmamalı ve diğer hedef gösterilmeyen araçlara çarpmak üzereyken kullanmalısınız. Konu olarak Atv Araba Oyunları temasını işleyen bu kaliteli uygulamada etapta yaptığınız hızı görebilir ve daha fazla hızlanabilirsiniz. Aracın hızını görebilmek için ( Sağ Alt ) köşeye bakmanız yeterli olacaktır. Burada ki kontrole bakarak canavarın hızını azaltabilir yada arttırabilirsiniz. Arabaoyunuoyna.tv.tr sitesinde en sevilen oyunlardan olan ve oldukça popüler bir kitleyi içerisinde barındıran bu temada motorunuzun aldığı hasarı görebilmek için ( Sağ Üst ) tarafa bakmanız gerekmektedir. Motor hasarına paralel olarak daha dikkatli sürebilir yada önünüze çıkan diğer araçlara çarpabilirsiniz. Her saniyesi dolu dolu geçen ve oldukça uzun bir serüvene sahip olan bu uygulamada sizlerin keyifli saatler geçirmesi dileğiyle…

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.