Friv ve Kafa Topu Oyunu

Oyun oynamak birçok kişi için en eğlenceli şeylerin başında gelse de eğer yanlış oyunlar tercih edilecek olursa o zaman istediğiniz gibi eğlenemezsiniz. İşte bu yüzden seçtiğiniz oyunlar son derece önemlidir. Eğer seçtiğiniz oyunlar yatarı kadar eğlenceli değilse o zaman sizde oynadığınızdan oyundan zevk alamazsınız.

Son yıllarda piyasaya çıkan ve oldukça beğenilen oyunlardan bir tanesi de friv ve kafa topu oyunlarıdır. Friv ve kafa topu oyunu özelliklede futbol oynamayı seven çocuk ve yetişkinler için birebir. Eğer farklı tarzda bir futbol oyunu oynamak istiyorsanız friv ve kafa topu oyunu bu anlamda sizin için en uygun seçim olacaktır.

Friv ve kafa topu oyununda rakibiniz ile teke tek mücadele ediyorsunuz. Amacınız ise rakibinizi bu mücadelede yenmek. Bunun için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Çünkü rakibinizde en az sizin kadar güçlü. Amacınız maç sonuna kadar en fazla golü atmak ve maçı kazanmaktır. Bu sayede de bir sonraki müsabakaya katılmaya hak kazanacaksınız.

Friv ve kafa topu oyunu size klasik bir futbol oyunundan çok daha fazlasını sunuyor. Klasik bir futbol oyununda takım arkadaşlarınızla beraber mücadele ediyorsunuz. Ancak kafa topu oyununda ise yalnız başınasınız ve teke tek mücadele ediyorsunuz. Ancak bir futbol oyununa göre size oyunda yardımcı olması için ekstra güçler veriliyor. Bu güçlere sahip olabilmeniz içinse top ile beliren simgeye vurmalısınız. Bu sayede o güce sahip olabiliyor ve rakibinizi daha kolay yenebiliyorsunuz.

Oyunda verilen güçleri tabi sadece siz kullanmıyorsunuz. Aynı zamanda rakibinizde bu güçleri kullanabiliyor. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalı ve rakibinizden önce bu güçlere sahip olmalısınız. Aksi durumda rakibiniz sizi oldukça zorlayacak.

Friv ve kafa topu oyunu anlaşılacağı üzere normal bir futbol oyunundan çok daha farklı. Haliyle bu sayede oyunda daha zevkli bir hale geliyor. Özellikle farklı türdeki oyunları oynamak isteyenler için bu oyun birebir denilebilir.

Friv ve kafa topu oyununu kontrol edebilmeniz için bilgisayarınızın klavyesini kullanmanız gerekiyor. Yön tuşları ile öne ve arkaya hareket edebilirsiniz. Ayrıca yukarı tuş ile de zıplayabilirsiniz. Topa vurmak için kullanmanız gereken tuş ise boşluk tuşu. Bu sayede topa daha sert vurabilecek ve golü atabileceksiniz. Rakibinizi yendikten sonrada bir sonraki karşılaşmaya başlayabileceksiniz. Rakiplerinizi yendikten sonra karşınıza gelen her yeni rakip bir öncekinden daha da zorlu olacak. Haliyle bu da sizi biraz zorlayacaktır. Bu nedenle her yeni rakipte kendinizi biraz daha geliştirmeniz gerekecek.

Friv ve kafa topu oyunu internet üzerinden oynandığı için herhangi bir sistem gereksinimi istememektedir. Bilgisayarınızdan Flash Player programının kurulu olması ve bilgisayarınızın internete bağlanması oyunu oynamanız için yeterli olacaktır. Bu sayede friv ve kafa topu oyununu oynamaya başlayabileceksiniz.

Web tabanlı olan oyunların genel olarak kaliteli olmadıkları düşünülür. Ancak bu yanlış bir düşüncedir. Çünkü zamanın ilerlemesi ve teknolojinin gelişmesi ile beraber artık web tabanlı olan oyunlarda giderek kendisini geliştirmeye başladı. Artık birçok web tabanlı oyun milyonlarca dolar harcanarak yapılan oyunlar kadar başarılı olmaya başladı. Kafa topu oyunu da bu oyunlardan sadece bir tanesi. Gerek grafikler gerekse de ses efektleri oyunun daha da eğlenceli olmasını sağlıyor.

Eğer sizde futbol oynamaktan zevk alan biriyseniz ve farklı bir futbol oyunu arıyorsanız o zaman Friv ve kafa topu oyununu oynamalısınız. Bu oyun sayesinde sizde farklı bir futbol oyunu oynayacak ve eğleneceksiniz. Ayrıca boş vakitlerinizi değerlendirebileceksiniz.

Önceki İçerik47 Ronin
Sonraki İçerikHatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da merkeze alındı !
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.