Türk Metal’den Gelişim Atağı

Türkiye’nin en büyük sendikası Türk Metal, İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren fabrikalarda çalışan üyeleri için Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ile hizmet alımı protokolü imzaladı.

Bölgenin iki büyük kuruluşu Türk Metal Sendikası ile Özel İskenderun Gelişim Hastanesi arasında imzalanan protokole göre; 4 bini aşan üyelerin eş, çocuk, anne ve babaları anlaşmanın öngördüğü tarife üzerinden sağlık hizmeti alacak.

Yaklaşık 10 bin kişiyi kapsayan protokolün imzalarını Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önder, Türk Metal Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan ve Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar attılar.

 

‘24 SAAT KESİNTİSİZ İLETİŞİM HALİNDEYİZ’

İmzaların atıldığı anlarda duygularını aktaran Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önder, bölgenin en büyük özel sağlık kuruluşu olan Gelişim Hastanesi’nin göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür ederken, aynı zamanda sosyal sendikacılığı en üst düzeyde yapmak gayretlerinin çalışanlar ve bölge halkı tarafından da büyük takdir görmesinden dolayı da mutlu olduğunu söyledi.

Metin Önder şöyle konuştu: “Gelişim hastanesine bize gösterdikleri yakınlık ve katkılardan, emekçinin zor koşullarda kazandığı parayı doğru kullanmalarına vesile olduklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Türk Metal Sendikası sadece toplu iş sözleşmesi imzalayan, işyerinde işçiye arada bir selam veren  bir sendika değil. Sosyal sendikacılık iddiasıyla yola çıktığımız için bu tip işleri yapıyoruz. Sendikacılık yaparken çalışanlarımızın 7 gün 24 saat hizmetkarıyız. Üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek gibi  bir misyonumuz var. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar’ın olağan üstü katkıları oldu. Türk Metal Sendikası camiası adına, güçlü bir hastane, büyük bir kuruluş olan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi çalışanlarına da Genel Müdürümüz Ozan Yaşar’ın şahsında teşekkür ediyorum. Protokol ile 4 bin üye işçimiz eş, çocuk, anne ve babalarıyla  birlikte 10 bin civarında kişi Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nden sağlık hizmeti alacak. Büyük bir kuruluş olan Gelişim Hastanesi’nin bu yükün altından rahatlıkla kalkacağından da kuşkumuz yoktur.”

 

‘BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN’

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan ise, İskenderun Körfezi’nde sürekli büyüyen bir sendika olarak sosyal sendikacılığın gereğini yapmak adına bu tür girişimlerde bulunuyoruz.  Üyelerin sorumluluğunu taşıyan ve onlar adına çözümler üreten bir yapıyı her geçen gün büyütmenin gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar’a da, üyelerimiz adına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘GELİŞİM’DE YENİ SÜPRİZLER YAKINDA

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar da protokol töreninde yaptığı konuşmada, Türk Metal Sendikası gibi büyük bir aileye sağlık hizmeti verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken, aynı zamanda yakında hizmete girecek Onkoloji bölümü ve hekim kadrosu müjdelerini de sıraladı ve ekledi:

“İskenderun’un gelişen sanayisiyle birlikte büyük bir aile olan Türk Metal Sendikası’na da büyük işler düşüyor. Sanayi sektöründe çalışırken ailelerine de varabilen yaşanan sıkıntıların çözümünde sağlık hizmetini üstleniyor olmak bizleri gururlandırıyor. Gelişim Hastanesi olarak biz de ciddi anlamda büyüyoruz. Onkoloji bölümünün de devreye alınmasıyla, hizmetlerin daha da artacağı, ekiplerin daha da büyüyeceği müjdesini de veriyoruz. Hastanemizi tercih ettikleri için büyük bir aile olan Türk Metal Sendikası’na teşekkür ediyoruz. “türk metal

Önceki İçerikMehmet Soydan; “Biz hizmetkarlık yapmak için yola çıktık”
Sonraki İçerikLimanda yolsuzluk operasyonu: 25 gözaltı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.