Arsuz Kaymakamı Baysal köy ziyaretlerinde bulundu

arsuz kaymakam1
Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürüyle birlikte ilçeye bağlı köylerin bir kısmını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Arsuz’a bağlı 4 köye ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Fatih Baysal, Nergizlik, Karahüseyinli, Kışla ve Kozaklı köyleri gezdi, muhtarlardan köylerinin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Muhtarların istek ve taleplerini de alan Kaymakam Baysal, sorunların giderileceğini belirtti. Köy gezilerinde, vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Baysal, halkın sıkıntılarını dinleyerek, köylülerin istek ve taleplerini de aldı. Kaymakam Baysal, köyleri tanımak ve ihtiyaçlarını yerinde görmek için burada olduklarını ifade ederek, devletin tüm birimleri ile birlikte köylülerin yanında olduklarını, bu tür ziyaretler ile vatandaşın sorunlarını yerinde gördüklerini ve çözümü konusunda da çaba sarf edeceğini kaydetti.
Köy sakinleri de kaymakamın köylerine yapmış olduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, devleti yanlarında görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirttiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.