Koray Tanın güven tazeledi!

mimarlar odasi
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, TMMOB Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’nin 14. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
Toplantının açılış konuşmasını Mimarlar Odası İskenderun Temsilcisi Koray Tanın yaptı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kentlerin geleceğimizi şekillendirdiğini belirterek, bu anlamda mimarlık mesleğinin büyük önem taşıdığını ifade etti.
Churchill’in ‘önce biz binalarımızı şekillendiririz, sonra binalarımız bizi şekillendirir’ sözüne dikkat çekerek, yeni imar planı yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kentleri biz şekillendiririz, ondan sonra kentler bizi, geleceğimizi şekillendirir. Geleceğimizi iyi şekillendirebilmek için kentlerimizi doğru şekillendirmemiz gerekiyor. Dünyaya yön veren kentlerdir” dedi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genel kurul toplantısının hayırlı olması temennisinde bulundu. Temsilcilik binasında yapılan seçimlerde 14. Dönem yönetim kurulu asil üyeliğine; Koray Tanın, Özgür Murt, Abdullah Uçar, M. Tolga Yiğit, Arzu Çakıcı’nın seçildiği belirtildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.