Vali Lekesiz, İl Genel Meclisi Üyelerine Plaket Verdi

il genel plaket1
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, ilimizde yaklaşık 4.5 yıldır görev yapan İl Genel Meclisi üyelerine plaket verdi.
Büyük Antakya Oteli’nde düzenlenen öğle yemeğinde İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya gelen Vali Lekesiz, ilimizi ilgilendiren hizmetlerde özverili çalışmaları bulunan İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.
Vali Lekesiz’in eşi Zehra Lekesiz’in de katıldığı etkinliğe İl Genel Meclisi üyeleri de eşleri ile birlikte katıldılar.
Etkinlikte konuşan Vali Lekesiz, “Farklı siyasi partiler olarak birbirinize olan güveninizle, sevginizle, saygınızla, hoşgörünüzle ilimizin daha güçlü geleceğinin inşa edilebilmesine ilişkin her doğru olan işte birbirinizi yüksek düzeyde anlayışla karşılamanızla ve desteklemenizden ve sizlerle çalışmaktan gurur duydum. Yaklaşık 4.5 yıldır görevinizi şanla şerefle yaptınız ve geri kalanını da bu şekilde yapacağınıza yürekten inanıyorum, hizmetleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Lekesiz, “Yayladağı’nın en ücra köşesinden Erzin ilçesinin en yüksekteki yaylasına kadar götürülen her hizmette sizin emeğiniz, desteğiniz, katkınız var. Heyelanda yolu bozulan köylü hemşehrimizin duası, tarlasına su ulaştırılan çiftçimizin minnettarlığı ve ilimiz genelinde yapılan her yatırımdan istifade eden hemşehrilerimizin teşekküründe, Devletimize yapılan her teşekkürde sizin emeğiniz, katkınız var. İnsana hizmet etmenin en yüce değer olduğuna inanan kişiler olarak bizler bunun onurunu, gururunu hep beraber yaşayacağız. İlimizin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin, sanayi ve ticaret açısından güçlü potansiyelin daha verimli biçimde halkımıza sunulabilmesi için gösterdiğiniz gayretler her türlü takdirin üzerindedir. Sizlerin gayretli çalışmaları neticesinde ilimiz bugün dün olduğundan çok daha iyiye gidiyor” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.