Bozkurt artık kendi yerinde hizmet verecek

malimüşavir açılış (2)
Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu ile Nevzat Barak’ın yanında uzun yıllar birlikte çalışarak, meslekte kendini yetiştiren Ali Rıza Bozkurt kendi bürosunun açılışı için kokteylli tören düzenledi.
Törene MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleş, İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, YMM Zafer Kutlu, Nevzat Barak, meslektaşları ve dostları katıldı.
Ali Rıza Bozkaya, bugüne kadar kendisinin yetişmesinde emeği geçenlere ve bu mutlu gününde yanında yer alan herkese teşekkür etti.
En son birlikte çalıştığı Nevzat Barak da, vizyonuna yürekten inandığı Ali Rıza Bozkaya’nın bürosunun açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Dünya var oldukça muhasebe mesleği var olmuştur. Başarı kişinin kendisinden kaynaklanan bir olgudur” diye konuştu.
MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül de, Ali Rıza Bozkaya’nın aynı zamanda bir devlet adamlığı vasıflarını da içinde barındıran bir mesleği icra ettiğine işaret ederek “Çünkü direkt, doğrudan yetim hakkı dediğimiz verileri, önceliği olan bir meslek. Bu noktada kendisinin bu vasıfları taşıdığına ve bu bilinçle mesleği en iyi şekilde memleketimizde icra edeceğine inanıyoruz” dedi.
İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, odalarında çalışanlar listesinde bir üyenin daha olduğunu ifade ederek yapılan işin kamu mesleği, toplum yararı ve tüyü bitmemiş yetim hakkının korunduğu bir meslek olduğunun altını çizdi. Zafer Kutlu da, Ali Rıza Bozkaya ile uzun bir süre birlikte çalıştığını, ayrıldığını çok üzüldüğünü dile getirerek açmış olduğu büro ile mesleğini başarıyla yerine getireceğine inandığını belirterek kutladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.