Kaymakam Aydın, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu

muhtar
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın ev sahipliğinde, merkez mahalle muhtarları ile Kaymakamlık Toplantı salonunda kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya Muhlisali Mahallesi Muhtarı Faruk Ekim, Halilbey Mahallesi Muhtarı Ekrem Kaplan, Bakras Mahallesi Muhtarı Ali Şirin, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çiloğlu, Sarımazı Mahallesi Muhtarı Sabahattin Ünal, İssume Mahallesi Muhtarı İhsan Sönmez, Derebahçe Mahallesi Muhtarı Nuriddin Kelleci ve Fatih Mahallesi Muhtarı Yücel Keleş katıldı. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, ilçenin ve mahallelerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Önemli bir sorunlarının olmadığını belirten muhtarlar, Kaymakam Aydın’la her ortamda beraber olmaktan memnun kaldıklarını ifade ederek, talep ve sorunları aktarma fırsatı buldu.
Belen Kaymakamı Aydın ise, toplantının güzel bir ortamda sohbet havasında düzenlenmesinde emeği geçenlere ve toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti. İlçede yaşanan sıkıntıların ilk müracaat yerinin muhtarlar olduğunu, bunun bilinciyle vatandaşa ulaşmada muhtarların çok önemli bir misyon yüklendiklerini, her ortamda bilgi alışveriş kanallarını açık tutarak ilçe huzuruna elbirliği ile katkı vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.