Emekli olan sendikacılara teşekkür plaketi

sendika
Iskenderun’da emekli olan veya kurum değiştiren Memur-Sen üyelerine teşekkür plaketi verildi. Memur-Sen Iskenderun Temsilciliği görevine getirilen Eğitim Bir-Sen Iskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay, sendikaya hizmet veren ve başka kurumlara geçen üyelerini plaket ile ödüllendirdi.
Emekliye ayrılan Toç Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Salih Uğur, Birlik Haber-Sen Iskenderun Şube Başkanı Ahmet Sarpkaya ve TEDAŞ’ın kapanması ile kurum değiştiren eski Enerji Bir-Sen Iskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gönde’ye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.
Programda konuşan Memur-Sen Hatay Il Başkanı Hasan Ocak, “Yaptığımız bu etkinlikler üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlıyor. Bu vesile ile sendikamıza uzun yıllar hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan ve kurum değiştiren üyelerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim” dedi.
Memur-Sen Iskenderun Temsilcisi Mehmet Altay da “Sendikamızda görev alan bizlerle birlikte gecesinin gündüzüne katan arkadaşlarımızı onure etmek istedik. Bu bağlamda emekliye ayrılan üyelerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz. Bundan sonra da memurlarımızın haklarını korumak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.