Küçük Fatih yanık elbisesi istiyor

yanik elbisesi
Dörtyol’da iki yıl önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen 13 yaşındaki Fatih Sezgin’in, apandisit ameliyatı olduktan sonra tedavisi sırasında derisi döküldü. Fatih, şimdi vücudundaki izlerinin giderilmesi için plastik cerrahi uzmanlarının tavsiye ettiği yanık elbisesini alabilmek için yardım bekliyor.
Dörtyol’a bağlı Kuzuculu beldesinde yaşayan Fatih Sezgin, 2 yıl önce oyun oynarken karnı ağrımaya başladı. Anne Münevver Sezgin, oğlunu karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürdü.
Burada yapılan tetkiklerde Fatih Sezgin’in bir sağlık sorunu olmadığı belirtilerek eve gönderildi. 3 gün sonra artan şikayetler üzerine aynı hastaneye gittiklerini söyleyen anne Münevver Sezgin, “Tekrar yapılan tetkikler sonucu çocuğumun hemen apandisit ameliyatı olması gerektiği söylendi. Çocuğumu 15 Nisan 2011 tarihinde on dakika içinde ameliyata aldılar. Ameliyat sonrası doktor bize çocuğunuzun bağırsakları da düğümlenme sonucu çürümüş. 60 cm boyunda kesmek zorunda kaldık” dedi.
Çocuğunun 14 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildiğini, 10 ay sonra yine karın ağrısı şikayeti üzerine tekrar aynı doktora gittiklerini anlatan anne, doktorun aynı şikayetten ikinci kez ameliyat yapamayacağını söyleyerek başka hastaneye sevk ettiğini belirtti.
Oğlunu 10 Şubat 2012 tarihinde hastaneye yatırdıklarını, ertesi gün serum takıldıktan 2 saat sonra çocuğunun vücudunun kızarmaya başladığını söyleyen Münevver Sezgin, “Çocuğumun, vücudunda oluşan izler nedeniyle psikolojisi bozuldu. Kalan izleri için plastik cerrahi uzmanlarının tavsiye ettiği baskı ve yanık elbisesini almamız, 4 ayda bir yenilemek üzere 4 yıl boyunca kullanmamız gerektiğini söylediler. Elbiselerin yurt dışından geldiğini ve bir tanesinin yaklaşık 6 bin lira olduğunu söylediler. Bizim bunu alacak maddi imkanımız yok” diye konuştu. Fatih Sezgin de, arkadaşlarıyla oyunlar oynamak istediğini belirterek, “Arkadaşlarım yere düştüğümde vücudumda tekrar yaralar olur diye korkuyorlar” dedi. Fatih, giymesi gereken yanık elbisesini alması için yetkililerden yardım istedi.

Önceki İçerikCanseyit Tüymebayev: “Kazakistan-Türkiye’nin Kökü derin kardeşlik”
Sonraki İçerikÜsgeçit kavşağında kaza; 1 ölü, 2 yaralı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.