‘Birlikten kuvvet doğar’

ziyaret
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da ziyaretlerde bulundu. İskenderun’da 4 ayrı mekanı ziyaret eden Başkan Savaş, konuk olduğu mekanlarda hemşehrileri ile fikir alış verişinde bulundu.
Başkan Savaş ilk ziyaretini Sefer Oto Boya ve Oto Zenit İşletmesine gerçekleştirdi. Sefer Oto Boya ve Oto Zenit İşletmesi Sahibi Sefer Deliçay, Başkan Savaş’ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.
Başkan Savaş ikinci ziyaretini Akçalı Belediye Meclis üyesi Rızkullah Turaç’ın evine gerçekleştirdi. Turaç Ailesi adına konuşma yapan ev sahibi Rızkullah Turaç, Başkan Savaş’ın yaptığı birlik beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında ilimiz bütünlüğüne büyük katkı sağladığını belirtti.
Başkan Savaş İskenderun’da üçüncü ziyaretini Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Kayhan Alpay’a yaptı. Alpay, Başkan Savaş’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Başkan Savaş’ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirdiği son ziyaret Akçay Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Polat’a oldu. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İskenderun ilçesinde hoş karşılanmasından dolayı ev sahiplerine teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Antakya genelinde yürütülen hizmetlerde kent yaşayanlarının büyük desteği olduğunu hatırlatan Başkan Savaş, “Sivil toplum kuruluşları, mahalle sakinleri, Antakya esnafı ile karşılıklı fikir alış verişi içinde bulunarak kent genelinde sayısız başarılı hizmetler sunduk” dedi. Bu başarılı hizmetlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Savaş, “İlimiz genelinde var olan birlik, beraberlik ve dayanışma hizmetlerimize de yansımaktadır. Birlikten kuvvet doğar, bizler ne kadar çok birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olursak huzurumuz bir o kadar artar” dedi. Ziyaretlerin sonunda Başkan Savaş ve ev sahipleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.