‘’Bir çocuk iki ayda doğmaz, sabırlı olun!’’

payas yemek
Payas Kaymakamlığı’nın tertip ettiği tanışma ve dayanışma yemeği, Payas Belediyesi Konuk Evi’nde düzenlendi. Yemeğe Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da katıldı.
Payas’a sonradan dahil edilen köylerin muhtarları ile mevcut mahalle muhtarları keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte, tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.
Sohbet esnasında muhtarlar, yeşil ve mavinin buluştuğu bir alanda konuşlanmış Payas’ın hak etmediği deniz ve hava kirliğinin sebeplerine değinerek, ilçede kurulan 7 adet taş ocağının çıkardıkları gürültü ve nakliye kamyonlarının yollarını bozduğu iki alan arasında sıkıştıklarını, dağdaki faal durumda olan taş ocaklarının kullandıkları dinamitlerin köylere ve çevredeki yerleşim bölgelerine adeta taş yağarcasına insanların can ve mal varlığına zarar verecek şekilde, gürültü ve hava kirliliğine sebebiyet verdiğini, bu anlamda mücadele ettiklerini belirterek Kaymakam İrfan Demiröz’den yardım istediler, Kaymakam Demiröz ‘’Bir çocuk iki ayda doğmaz’’ diyerek sabırlı olmalarını, gereken tüm tespitleri yaptıklarını, ilçenin her karış sokağı ve alanında ne sorun varsa tespit ettirdiğini gerekli çözüm odaklı çalışacaklarını, ilçenin sanayiciye de ihtiyacı olduğunu, ama en önemlisi insana ihtiyacı olduğunu, ‘’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’’ ilkesini çok iyi bildiğini sözlerine ekledi.
Kaymakan Demiröz; davete icabet eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a, tüm mahalle ve köy muhtarlarına teşekkürlerini sundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.