Başkan Savaş, engelli aracı şarj dolum istasyonu kurdu

engelli hizmet1
Antakya Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik olarak yapılan çalışma ve hizmetler aralıksız olarak devam ediyor.
Engelli vatandaşlarımızın daha huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren ve bu anlamda çeşitli önemli hizmetler gerçekleştiren Antakya Belediyesi yetkilileri, engelli vatandaşları mutlu edecek ve yaşamlarını kolaylaştıracak engelli aracı şarj dolum istasyonunun ikincisini Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Antakya Şubesi binası önüne yerleştirdi. Toplumun bir ferdi olan ve bu toplumda yaşama hakkına sahip olan Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını biliyor ve çözmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak ve toplum içinde rahatça yaşamalarına imkân verecek olan hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda engelli vatandaşlarımıza destek olması amacıyla, engelli aracı şarj dolum istasyonunun ikincisini kurduk. Engelli vatandaşlarımız bu dolum istasyonlarında diledikleri zaman engelli araçlarının şarj dolumunu yapabilirler” dedi.
Antakya Belediyesi’nin engelli vatandaşlara bir hizmeti olarak hazırlanan “engelli aracı şarj dolum istasyonunun” ilki kısa bir süre önce Arkeoloji Müzesi yanındaki alanda kurulmuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.